87% 217 szavazat
Fülig beléd zúgtam

Fülig beléd zúgtam

Heartstopper
Filmadatlap
8
Vélemények (8)
31
Szereplők (31)
35
Képek (35)
4
Videók (4)
3
Érdekességek (3)
Díjak
Filmkritika
21
Cikkek (21)
Fórum

Sorozat áttekintés

1. évad (2022) - 8 epizód
2. évad (2023) - 8 epizód
3. évad - 8 epizód

Hol nézheted

Sebastian Croft
Joe Locke
Kit Connor
Joe Locke
Kit Connor
Joe Locke
Corinna Brown

FILMINFÓ

A tinédzserek, Charlie és Nick felfedezik, hogy valószínűtlen barátságukból több is lehet, ahogy próbálnak eligazodni az iskolában és a szerelemben ebben a felnőtté válásról szóló sorozatban.

(Hupka Adrián)

Forgatókönyvíró: Alice Oseman, Lauren James
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2022.04.22. | Netflix (2022.04.22.)
 
2024.02.21 IdkW

legújabb vélemény

Az első évad nagyon aranyos volt, szívmelengetően kedves történet és karakterek, a második nem tetszett ennyire sajnos, nagyon unalmas volt némelyik rész, és iszonyat túltolták az LMBTQ-t.

0
 
2022.04.29 accattone

Hiteles hang

A Love, Victor és a Young Royals mellett ez az a sorozat, ami bárcsak lett volna az én középiskolás koromban! Szívet melengető, pozitív, az Euphoria ellentéte. Igazából habkönnyű, binge-elhető tavaszi szerelmesfilm-sorozat, de tartalmaz olyan hangsúl... Teljes kritika

2
 
2022.05.09 Gábor390920

Egy egyszerű, de nagyszerű sorozat

Rengeteg LMBTQI-sorozat készült az elmúlt években, mégis kevés volt az, amely már az útkereséssel/identitásfelfedezéssel is foglalkozik. Ilyen volt például a Love, Victor, amely a Love, Simon film univerzumában játszódott. Ez a sorozat egy angol középiskolába vezet el bennünket, ahol látszólag két különböző személyiségű srác talál egymásra. Az egyikük nyíltan vállalja, hogy meleg, de néha még ő is küzd saját démonjaival. A másik srác a rögbicsapatban játszik, barátai mindenképpen össze akarják hozni lányokkal. Egyre több időt tölt el egymással a két fiú, rájönnek, hogy ez akár többet is jelent számukra, mint barátság. A sorozat az identitáskeresésen túl érint még hasonlóan fontos témákat: iskolai bántalmazás, egymás elfogadása, előbújás a szülőknek. Mitől lehet ilyen sikeres ez az egyszerű sorozat? Pont attől, hogy nem akar mindent és mindenkit tökéletesen ábrázolni, a karakterek szerethetők, mindenki magára ismerhet bennük. Legyen szó az aggódó és támogató barátokról, vagy akár a két középpontban álló fiú valamelyikéről. Éppen ezért tudom ajánlani minden korosztálynak ezt a rendkívüli sorozatot. Jó szórakozást hozzá!

0
 
2022.04.29 Idknw

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nekem tetszett, nagyon kedves, aranyos sorozat. A főszereplő fiúk nagyon aranyosak. Bár engem egy kicsit lesokkolt, hogy Ellie transznemű, az utolsó részig azt hittem lány, és az is furcsa volt, hogy szinte minden szereplő meleg, miközben csak 15 évesek. Ezt így eléggé erőltetettnek éreztem.

0
 
2022.04.26 Gergő

A webes képregény zseniális adaptációja és nagyon erős alakítások minden színésztől. Tetszettek az animációs effektek, amelyek tisztelegtek a forrásanyag előtt. Több évadot is megérdemel.

1
 

2022. májusában bejelentették, hogy elkészül a sorozat második és harmadik évada is. Szerző: Gábor390920

#1
 

A széria Alice Osemans ötrészes grafikus regénysorozat alapján.Szerző: hp

#2
 

A 8. epizódban Alice Oseman (a sorozat alapjául szolgáló mű szerzője) látható a vonaton.Szerző: hp

#3