93% 39 szavazat
Az egér legjobb barátja

Az egér legjobb barátja

I mysi patrí do nebe
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
28
Szereplők (28)
83
Képek (83)
2
Videók (2)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Az egér és a róka ősidők óta halálos ellenségei egymásnak, egy szerencsétlen baleset után azonban útjaik ismét találkoznak a mennyországban.

Ezen a helyen minden természetes ösztönüket maguk mögött hagyják, amikor azonban újjászületnek egymás testében, ismét meg kell találniuk a békéhez és… Több


Ország: Franciaország, Lengyelország, Csehország, Szlovákia
Premier (HU): 2022.05.12. | HBO Max (2022.07.02.) | Telekom TVGO (2022.08.12.)
Forgalmazó: ADS Service

Hol nézheted

 
2022.07.19 Crystaldeer

legújabb vélemény

Modern, de klasszikusan tanulságos

Szerintem ritka kevés ilyen jó mese van mostanság! Először is a modern technikáknak köszönhetően egy nagyon gyönyörű látványvilágba kalauzolja a nézőket a mese, nagyon tetszett, ahogy így ki volt dolgozva az egész. Ugyan nem ér fel egy Pixar minőségig, de talán nem is kell, mert így is nagyon látványos és magával ragadó. Tudnék mondani néhány régebbi mesét, amit fel lehetne így akár újítani. Mivel ez egy cseh-szlovák alkotás, biztos vagyok benne, hogy egy klasszikus mesét dolgoztak át. Szerintem hihetetlenül tanulságos a történet. Nem csak gyereknek, de felnőttnek is egyaránt élvezhető a története. Az oldalon lévő tartalomleírás viszont pont nem a lényeget ragadta ki, mert nem éppen arról szól a mese, amit összefoglalt, az inkább a történet váratlan fordulata volt csupán. Mindenképpen motiváló hatása van és akiket igazán megtud érinteni, talán egy kicsit a saját életüket is átgondolják. Gyerekeknek meg azért kiváló, mert rengeteg dologra megtanít, csak egyet emelnék ki: "Félelem nélkül nincs bátorság".

2
 
2022.05.12 Zoltán

Örülök, hogy végül is elmentünk rá a családdal, szerintem mindenki jól szórakozott, és ilyen produkcióból végül is kevés van manapság.

1
 
2022.05.17 Borbála Berzy

Egyedi látványvilág, megható történet, jó élmény volt nézni felnőttként is! Végre nem csak a szokásos animációs filmek mennek a moziban! Még sok ilyet!

1
 
2022.05.13 Petike98

Oké, hát végül is ez egy nagyon kedves és aranyo mese. Egszer simán meg lehet nézni, de ennél több sajnos nincs benne.

0

A film összbevétele 4 466 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 4 295 745 forintot termelt. A hazai mozik összesen 3 419 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

#1