73% 81 szavazat
Jégkorszak: Húsvéti küldetés

Jégkorszak: Húsvéti küldetés

Ice Age: The Great Egg-Scapade
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
31
Szereplők (31)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Jégkorszak: Húsvéti küldetés
Lejátszás
Bafam  

Hol nézheted

FILMINFÓ

Sid komoly feladatot kap Ethel madármamától: vigyáznia kell a tojásaira. A feladat teljesítése a kissé kelekótya lajhárnak olyan remekül sikerül, hogy ezt követően sorra kapja a megbízásokat, majd belendül számára a tojáskeltető biznisz. Egy nap azonban a húsvéti tojásoknak sorra lába kél.… Több


Forgatókönyvíró: Michael Berg, Lori Forte, Jim Hecht
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2016.03.28.
 
2024.01.06 Bafam

legújabb vélemény

Húsvéti új korszak

Kicsit más, és rövidebb is, mint az első négy egész estés nagyjáték-rajzfilm, de azért ez sem rossz, sőt kimondottan élvezetes főleg, ha Húsvét napja vagyon. A Jégkorszak „Ice Age”-sorozat első négy részét és az az ötödik rövid fejezet (2011. évből, mely a „Jégkorszak: Állati nagy Karácsony”) követi, a hatodik Jégkorszak-fejezet a „Húsvéti küldetés”. Ajánlom figyelmébe mindenkinek ezt a részt is, mert ez az „Ice Age” ezen rövidebb epizódja nemcsak gyerekeknek való, hanem felnőtteknek is, akinek van humorérzéke. A film története egyszerű, abban a korszakban játszódik, amikor az állatok tudtak beszélni, és csak egy nyelv volt a világon, nem volt megjövendölve még a bábeli (nyelvi) zűrzavar, amely korba belehelyezték ezeket a történeteket a film készítői, és mindezek mellett még húsvéti köntösbe is bújtattak. És ez a kor, már biztosan kitalálták, ez a jégkorszak. Maga a film egy számítógéppel generált három dimenziós rajz, és/vagy bábfilm keveréke kiváló minőségben. A Jégkorszak azokban a jelenetekben a legmulatságosabb, amelyekben a fő- és mellékszereplők előrelátó vicceket űznek saját helyükről a dolgok evolúciós rendszerében, ez számomra csodálatos és humoros volt. Nagyokat nevettünk unokámmal és Párductestű Istennőmmel a rajzfilm megtekintése alatt, mivel ezt a filmet választottuk ki arra, hogy lefekvés előtt közösen megnézzünk egy klassz kis húsvéti történetet. Sikerült...

0
 
2017.07.28 Orosz István

Szerintem jó kis ünnepi kiadás volt, jó karakterrel, és követi a jégkorszak idővonalát is. Kicsiknek nagyoknak egyaránt ajánlani tudom, aki teheti meg az nézze meg a családdal.

1
 
2019.08.14 indingo

A 20 percnyi játékidő ellenére is hosszúnak és unalmasnak tűnik. Sid még mindig idegesítő. A története nem kifejezetten húsvéti.

0
 
2019.08.04 Ms. Akárki

Édes rövidfilm amit ünnepek tájékán gyerekekkel szívesen újranézünk. Kellemes és vicces húsvéti kis kikapcsolódás a jól ismert kis kajamániás Motkánnyal. Izgalmas kaland mindig.

1
 
2019.12.16 Timon

Rövidebb távú kikapcsolódásnak jó volt,de nem volt humorból sem igazán hiány. A nyuszis részek valamelyest eröltettek voltak ugyan,meg itt-ott amolyan elsietett,vagy lerövidített résztől eltekintve jó,laza volt.

0
Harvey Street Kids
2018
Hol nézheted: Netflix
Tom és Jerry-show
2014
Hol nézheted: HBO Max
Cápakutyi
2021
Hol nézheted: Netflix
The Muppets Mayhem
2023
Hol nézheted: Disney+
Jellystone
2021
Hol nézheted: HBO Max
A Csibe osztag
2021
Hol nézheted: Disney+
Békaland
2019
Hol nézheted: Disney+,TV
Danger & Eggs
2015
Hol nézheted: Amazon Prime
Bűbáj tábor
2018
Hol nézheted: HBO Max