65% 52 szavazat
A kisváros titkai

A kisváros titkai

Zachowaj spokój
Filmadatlap
8
Vélemények (8)
31
Szereplők (31)
10
Képek (10)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
4
Cikkek (4)
Fórum

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

Magdalena Boczarska
Magdalena Boczarska

FILMINFÓ

Gazdag lakótelep, ahol a helyi közösség nyugodt életet él, szoros kapcsolatokkal. Minden megváltozik, amikor a 18 éves Adam nyomtalanul eltűnik. A veszély gyorsan eszkalálódik, és az aggódó szülők mindent megtesznek, hogy megvédjék gyermeküket, akik a felnőttkor küszöbén úgy döntenek, hogy a… Több


Ország: Lengyelország
Premier: 2022.04.22. | Netflix (2022.04.22.)
 
2023.07.08 Diabolus

legújabb vélemény

Érdemes belenézni

Kissé lehúzták az értékelését, de nem vagyunk egyformák. Nekem tetszett, tényleg nem a világmegváltó gondolatokat kell várni tőle, amolyan skandináv krimi jellege van, amit én nagyon szeretek. Ez egy kellemes sorozat, aminek van története, amely szépen halad epizódról-epizódra, a szereplők jól hozzák a karaktereket, szerintem nem egy gyenge alkotás.

0
 
2022.11.09 JRD

Erős 3,5*

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem olvastam a könyvet, így nem is tudom összehasonlítani vele. Lehet, hogy jobb is. Így talán jobbnak ítélem a minisorit. Nem rossz és nem is jó. Rendezett, mégis kaotikus. Érdekes és unalmas. Pörgős és vontatott. Manipulatív és egyértelmű. Talán a könyv is ilyen? Vagy csak gyenge lett az adaptáció? Van egy-egy jelenet, ami rendkívül brutális, de tetszik, nem tetszik, az élet ilyen. Egy bűnöző nem fog csipkés kesztyűben keringőzni hívni, ő ölni fog, erőszakoskodni vagy éppen sz@rrá verni, hogy megtudja, amit meg akar tudni. Mégis a történet tetejére az utolsó pár perc teszi fel a pontot. És úgy gondolom, hogy azért az utolsó pár percért volt érdemes végig nézni a sorozatot. De kinek milyen az ízlése. Majd megnézed és eldöntöd magad! Szóval filmre fel és jó szórakozást!

0
 
2022.05.02 Clairette

Ez most nem jött össze

Mint elkötelezett Harlan Coben-rajongó, azt kell mondanom, hogy szerintem rossz kezekbe került ez az adaptáció. Biztos, hogy nem ez a legjobban sikerült könyve, de nagy kár volt a lengyelekre bízni a megfilmesítést. Nem tudnám teljesen pontosan megmondani miért nem volt jó, de valahogy nagyon középszerűre sikerült. Nem voltak jók a szereplők. Az is ellenszenves volt, akinek szimpinek kellett volna lennie, meg az egész úgy összességében gyengébbre sikerült, mint ahogy kellett volna. Kár érte, most kicsit csalódtam a lengyelekben. Csináltak már szuper jó sorozatot (meg más népnek sem sikerül mindig), csak ne egy Coben-filmmel tették volna!

1
 
2023.04.02 Klauka89

Ez a második filmadaptáció, amit Harlan Coben művéből látok. Az erdő erősebb volt szerintem. Egész jó volt a sztori itt is, de valami mintha hiányzott volna belőle. Az erdő után nyolc-tíz évvel játszódhat kb., és a jól ismert Pawel Kopinsky köré fodrozódik a sztori. Voltak izgalmas pillanatai, de nekem nem adott eleget.

0
 
2022.04.27 Idknw

Jó kis krimi-sorozat, nem kell tőle sokat várni, de jó kis kikapcsolódás, nekem tetszett.

0