Megérkezett az első hivatalos trailer az Elizabeth Banks rendezésében készülő Kokainmedvéhez.

A Universal Pictures égisze alatt készülő thriller címe nem elírás, és csakugyan arról szól, amit az sejtet. Egy igaz történeten alapuló történet, amelyben egy medve valódi ámokfutásba kezd, miután hatalmas mennyiségű kokain került a szervezetébe.

A tényleges eseménylánc 1985 szeptemberében játszódott le, amikor egy Andrew Thornton nevű elítélt drogcsempész egy zsák kokaint pakolt le Észak-Georgia felett. Egy 175 kilós fekete medve ezután lenyelte a kokaint, majd túladagolta magát, és három hónappal később körülbelül 40 műanyag doboz kokain mellett találták meg.

Thornton is meghalt, amikor megpróbálta elhagyni a túlterhelt repülőgépet, amikor az ejtőernyője meghibásodott. A medve ma a Kentucky for Kentucky Fun Mallban van kiállítva a kaliforniai Lexingtonban.

A filmben látható Ray Liotta utolsó alakítása, a főbb szerepekben pedig érkezik Margo Martindale, Alden Ehrenreich, Keri Russell, Jesse Tyler Ferguson és Christian Convery. A Kokainmedve a hazai mozikba jövő év februárjában érkezik.

Ha kíváncsi vagy, mennyi igaz pontosan a történetből, ami alapján a film készült, ebből a cikkünkből megtudhatod.

67 Kokainmedve  (2023)

thriller | vígjáték

SkyShowtime (2023.09.24.)

Amikor 1985-ben egy drogcsempész lezuhan kokainnal megrakott repülőgépével, Georgia állam vadonjában valami különös dolog történik. A baleset után mindenki a "fehér aranyat"... több»