André van Duren Hűséges barátnő című rendezése tarolt a Netflixen, a thriller ugyanis jelenleg a platform egyik legnézettebb tartalmának számít 77 országban.

A film története két legjobb barátnőt, Bodilt és Isabelt követ, akik gyakran töltik együtt az idejüket hétvégenként, ez viszont csupán a látszat. Mindkettőjük ugyanis titkos viszonyt folytat, amelyeket valójában még a közösségi médián keresztül is jól lepleznek. Amikor azonban Isabel váratlanul eltűnik, Bodil egy rendkívül szorult helyzetben találja magát, amelyet körülszőnek a hazugságok.

Ebben a történetben mindenki hazudik, és egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy senki sem az, aminek mutatja magát, így egyre kevésbé meglepő, amikor maga a néző is azzal szembesül, hogy minden egyes szereplő a boldogtalansága elől próbál elmenekülni.

A Hűséges barátnő főszerepeiben Hannah Hoekstra, Gijs Naber, Elise Schaap, Matteo Simoni, Nasrdin Dchar, Soufiane Chilah és Hans Dagelet láthatók. A film már elérhető a Netflix műsorkínálatában. Ha felkeltette az érdeklődésedet, a mafabos adatlapról a Lejátszás a Netflixen mezőre kattintva rögtön el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál. 

thriller

A legjobb barátnők, Bodil és Isabel, akik látszólag boldog házasságokban élnek, egymás alibijét felhasználva titkos viszonyokba keverednek. De amikor Isabelt megölik, amikor... több»