Sokkoló körülmények között holtan találták a Zöld könyv és A maffiózók színészét, Frank Vallelonga Jr.-tA kép forrása: YouTube

Frank Vallelonga, aki a Zöld könyv - Útmutató az élethez és a Maffiózók című filmekben szerepelt, hétfőn ismeretlen okokból elhunyt a New York-i Bronxban - erősítette meg a New York-i rendőrség a TheWrapnak. A férfi 60 éves volt.

A rendőrség hajnali 3:50-kor érkezett egy hívásra, amely szerint egy holttestet dobtak ki egy gyár előtt az 1243 Oak Point Ave. közelében. A férfit, akit később Vallelonga Jr. néven azonosítottak, eszméletlenül találták meg, és a helyszínen halottnak nyilvánították. A holttesten nem észleltek traumára utaló nyilvánvaló jeleket - mondta a rendőrség szóvivője.

A 35 éves Steven Smith-t letartóztatták, és emberi holttest elrejtésével vádolják.

Vallelonga Jr. a fia annak a Frank "Tony Lip" Vallelongának, akit Viggo Viggo Mortensen alakított a 2018-as Zöld könyv című filmben. Vallelonga Jr. játszotta nagybátyját, Rudy Vallelongát a filmben, amelyet bátyja, Nick Vallelonga Peter Farrellyvel és Brian Hayes Currie-vel közösen írt.

A Zöld könyv a bronxi születésű Tony Lip igaz történetét meséli el, aki kidobóemberként dolgozott, majd később felfogadták, hogy Don Shirley (Mahershala Ali) zongoristát fuvarozza a turnéján.

Vallelonga első színészi szerepét az 1994-es A Beautiful Disguise című filmben kapta, amelyet a bátyja, Nick írt és rendezett. 2004-ben szerepelt A maffiózók egyik epizódjában, amelyben az apja játszotta a maffiafőnök Carmine Lupertazzit.

Vallelonga legutóbbi szerepe Luca bácsi volt a 2021-es The Birthday Cake című filmben, amelyben Ewan McGregor és Val Kilmer játszotta a főszerepet.

Hírességek, akik 2022-ben távoztak az élők sorából

#1
Frank Vallelonga

Frank Vallelonga

szül. 1962. - elhunyt 2022. 11. 28.
Frnak Vallelonga Jr. a fia annak a Frank "Tony Lip" Vallelongának, akit Viggo Viggo Mortensen alakított a 2018-as Zöld könyv című filmben. Vallelonga Jr. játszotta nagybátyját, Rudy Vallelongát a filmben, amelyet bátyja, Nick Vallelonga Peter Farrellyvel és Brian Hayes Currie-vel közösen írt. A Zöld könyv a bronxi születésű Tony Lip... több»