A Sony Channing Tatummal készíti a Szellemirtók férfi változatának rebootjátA kép forrása: Warner Bros. Pictures / Claudette Barius, Glen Wilson

Tovább bővíti a Sony a Szellemirtók franchsie-t, így a rendezésében készülő női főszereplős változat mellett megvalósul a férfi szereplőkkel készített változat is.

A Sony mindeközben a Ghostcorps nevű produkciós cég elindításán munkálkodik, melynek élén az eredeti Szellemirtók alkotói, Ivan Reitman és Dan Aykroyd állnak majd, akik emellett saját irodát is kapnak a stúdió főhadiszállásán.

Reitman a reboot rendezői székére az Amerika Kapitány: A tél katonája rendezőpárosát, Joe és Anthony Russo t szánja. A forgatókönyvet Drew Pearce, a Vasember 3 és a Mission: Impossible - Titkos nemzet írója jegyzi, míg a produceri teendőket Channing Tatum és társai, Reid Carolin és Peter Kiernan látják el.

Tatum nem csak színészként, de producerként is aktívan kivette a részét a 22 Jump Street - A túlkoros osztag, valamint a Magic Mike franchise sikereiből, így könnyen elképzelhető, hogy nála landol majd a film főszerepe is. A történetről és a premier dátumáról egyelőre nincsenek további információk.

A női főszereplős Szellemirtók 2016-ban debütál a mozikban. A főszerepeket Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones és Kate McKinnon játsszák.