Christina Applegate (cikkünk galériájában) adta át az idei Emmy-gálán Ayo Edebirinek a legobb vígjátéksorozat mellékszereplőjének járó díjat. A színésznőt pedig álló ováció fogadta az eseményen a megjelenésekor.

“Istenem, teljesen megszégyenítettek, hogy felálltak. Ez rendben van… Nem kell minden alkalommal tapsolni, amikor csinálok valamit” - jegyezte meg humorosan, ugyanakkor meghatottan Applegate.

A tavalyi Walk of Fame ceremónia előtt a Variety-nek adott interjújában Applegate beszélt arról, hogy a szklerózis multiplexszel folytatott küzdelme teljesen megnehezítette számára a Halott vagy utolsó évadának forgatását.

“Nem szeretem látni magam küszködni. 40 kilót híztam a mozgásszegénység és a gyógyszerek miatt, és nem úgy néztem ki, mint korábbi önmagam, és nem is éreztem magam önmagamnak. Egy bizonyos ponton képes voltam elhatárolódni a saját egómtól” - mondta a színésznő.

Applegate a későbbiekben a Los Angeles Times-nak adott interjúban elmondta, hogy a jövőben szinkronszínészként szeretné folytatni a karrierjét. “Jelenleg nem tudnám elképzelni, hogy reggel 5-kor keljek fel, és 12-14 órát töltsek egy forgatáson” - jegyezte meg a színésznő.