A korlátozott mozibemutatót követően a Rebel Moon 1. rész: A tűz gyermeke decemberben jelent meg a Netflix streaming szolgáltatásán keresztül, majd a Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő a múlt hónapban követte.

Azt már korábban is tudtuk, hogy nem ezek a PG-13-as besorolású filmváltozatok lesznek az egyetlenek, amiket látni fogunk, Zack Snyder ugyanis mindkét filmből összeállított egy bővített rendezői változatot is, amelyekben egy-egy órányi plusz felvétel lesz!

Mikor láthatjuk őket?

Ezek várhatóan valamikor idén nyáron, valószínűleg augusztusban jelennek meg a Netflixen. Az első rész nemrég kapta meg a Motion Picture Association minősítő bizottságtól a besorolását, ami a következőképp alakult: mivel lesz benne bőven brutalitás, véres erőszak és szexuális tartalom, grafikus meztelenség és erős nyelvezet, ezért R-besorolást kapott.

Snyder elmondta, hogy mindkét film rendezői vágása ugyanazon a napon fog megjelenni, így most már biztosan tudható, hogy az eposz második része is hamarosan megkapja a besorolását.

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Egy galaxis népe elküld egy fiatal lányt, hogy más bolygóktól kérjen segítséget, hogy meg tudják védeni kolóniájukat egy zsarnoki hatalommal szemben. több»