Budapestre látogat Celeste Cescutti a 19. Olasz Filmfesztivál keretein belül

Javában zajlik a 19. Olasz Filmfesztivál, melynek keretein belül a Parányi test című film színésznője,  Celeste Cescutti is ellátogat a magyar fővárosba.

Magyarországra érkezik a Cannes-i Filmfesztiválon is bemutatott Parányi test női főszereplője, Celeste Cescutti. A színésznő a 19. Olasz Filmfesztivál vendégeként látogat el Budapestre, és novemberben 7-én ő is részt vesz a filmje vetítésén a Puskin moziban. 

A Parányi testet a  Cannes-i Filmfesztivál Kritikusok hetén is bemutatták, melynek főhőse egy fiatal nő, Agata, aki gyermeke apró testével kel útra, mely során megismerkedik egy magányos sráccal, Lincével, akivel egyre közelebb kerül az áhított csodához. 

A vetítésre november 7-én kerül sor 16:30 perces kezdéssel, melyet követően a nézők személyesen is találkozhatnak a színésznővel, akinek a Parányi test a debütáló filmje.

A film előzetesét idelent nézheted meg.

dráma

A fiatal Agata kisbabája holtan születik, a nő pedig hosszú útra indul kezében a paránnyi testtel. Útja során találkoszik Lynxszel, aki segítségére lesz, együtt pedig egy olyan... több»