Disney+: Darth Jar Jarral jön az új Star Wars különkiadás, itt az előzetes!

A Star Wars rajongók nagy része már tisztában van azzal az elmélettel, ami évek óta körbelengi Jar Jar Binks karakterét. Minden, amit csinált a filmekben, nem véletlen és az ügyetlenkedésével természetesen csupán ördögi intelligenciáját rejtegeti? Vajon lehetséges ez? Az mondjuk biztos, hogy a karakter kapott hideget-meleget, abból is inkább hideget a feltűnése óta. Azonban a Disney+ legújabb animációs sorozatában, a LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy című produkció első trailerében végre láthatjuk azt, akitől okkal retteghettünk - Darth Jar Jar létezik, és eljön a nézők lelkéért.

Az új sorozat története szerint a galaxisban minden összekuszálódik, amikor Sig Greebling, egy egyszerű pásztor megtalál egy hatalmas erővel bíró ereklyét. Ezután minden a feje tetejére áll: a rosszfiúk jók lesznek, a pozitív karakterek pedig gonosszá válnak. Lesz minden: lázadó Tie-fighterek, Ewok fejvadászok és végül bizony Darth Jar Jar is megjelenik.

Sig Greebling szerepében Gaten Matarazzo-t hallhatjuk, akinek feladata, hogy helyrehozza a galaxist és minden visszatereljen eredeti medrébe. Rajta kívül sok ismerős arccal találkozhatunk majd: felbukkan Tony Revolori, Bobby Moynihan, Mark Hamill és Ahmed Best is.

A LEGO Star Wars franchise nem ma indult útjára és James Waugh producer elmondása szerint ma is néha elcsodálkozik azon, milyen virágzó együttműködést jelentett a Lucasfilm és a LEGO közös munkája. Ezek közé tartozik a The Lego Star Wars: Ünnepi különkiadás és a Lego Star Wars: Ijesztő mesék is. A projekten Dan Hernandez és Benji Samit dolgoztak írókként. Elmondásuk szerint nagy öröm számukra, hogy együtt dolgozzanak a produkción, hiszen mindketten nagy LEGO Star Wars rajongók.

A sorozat négy epizódból áll majd, és szeptember 13-án érkezik a Disney+ kínálatába.

akció | animáció | kaland

Egy frissen felfedezett ereklye felforgatja a Star Wars-univerzumot, felcserélve a hősök és a gonosztevők szerepét. Csak egy valaki állíthatja helyre a rendet a szétszakadt... több»