Jön a Harry Potter tévéshow, a franchise sztárjai vezetik majd a műsort

Az ikonikus Weasley-ikreket alakító színészek a Food Network új, Harry Potter témájú 'versenyén', a Harry Potter: Wizards of Baking ( A sütés mágusai) című műsorában keverik majd a bajt! Ha valamit, hát ezt nem láttuk jönni!

A Variety adta hírül, hogy James Phelps és Oliver Phelps, akik a Harry Potter franchise-ban Fred és George Weasley-t alakították, lesznek a készülő show házigazdái. És, hát ki volna alkalmasabb erre, mint a varázslóvilág legfőbb csínytevői és édesség kotyvasztó mágusai?!

Mit tudunk eddig?

Sajnos nem sokat. További részleteket a sorozatról, beleértve a zsűritagok kilétét, vendégsztárok és potenciális Harry Potter-öregdiákok megjelenését még nem közöltek, azonban azt már tudjuk, hogy a Harry Potter: Wizards of Baking című show forgatása hamarosan megkezdődik az Egyesült Királyságban. 

A sorozat pedig nem csak a Food Networkön, de a Max-on is elérhető lesz majd!

Miről szól a műsor?

A show "innovatív cukrászokat" követ majd, akik a Daniel Radcliffe főszereplésével készült filmek által inspirált "varázslatos édes kreációkat" készítenek.

A verseny leírása szerint: "A nézők szeretett helyszíneket láthatnak, többek között a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola Nagytermét, a 9 és háromnegyedik vágányt, a Gringotts Varázslóbankot, valamint a kasszasikerfilmek kellékeit, jelmezeit. Harry Potter: A sütés varázslói című műsor a nézők örömére ötvözi majd a Harry Potter-filmek varázslatát a kivételes cukrászok valódi tehetségével."