Kristen Stewart és Oscar Isaac (cikkünk galériájában)együtt szerepelnek Panos Cosmatos következő projektjében! Hogy ez miért annyira izgalmas? Mert a rendezőt arról ismerhetjük, hogy Nicolas Cage-et vérbe és vodkába áztatta a Mandy: A bosszú kultusza című akció-horrorhoz.

Kik vannak még az alkotógárdában?

A Cannes-ban a WME Independent, a CAA Media Finance és az XYZ Films támogatásával induló Flesh of the Gods stábja a kamera mögötti csapatot illetően is komoly húzónevekkel rendelkezik! A Flesh of the Gods, amelynek forgatására még idén sor kerül, a harmadik együttműködés Cosmatos és az XYZ között. 

A forgatókönyvet Andrew Kevin Walker (Hetedik, A gyilkos) írta Cosmatosszal közösen kitalált történet alapján, a producer pedig Adam McKay és Betsy Koch a Hyperobject Industries-tól.

Producerként működik közre ezúttel Isaac is, valamint Gena Konstantinakos a Mad Gene Mediától, amelyet Isaac feleségével, Elvira Linddel közösen alapított.

Amit a sztoriról tudunk

A történet a "csillogó '80-as évek L.A.-jében" játszódik, ahol a házaspár, Raoul (Isaac) és Alex (Stewart) minden este leereszkedik luxus felhőkarcolóban lévő lakásukból, és elindulnak a város éjszakai birodalmába. Amikor útjukat keresztezi egy titokzatos és rejtélyes alak, akit Namelessnek hívnak, és az ő keményen bulizó bandája, a páros a hedonizmus, az izgalom és az erőszak csillogó, szürrealista világába csábul...

Így beszél a rendező és a producer közelgő filmjükről

"Mint maga Los Angeles, a történetünk is a fantázia és a rémálom közötti határterületen mozog" - mondta Cosmatos - "Egyszerre lendületes és hipnotikus, egy forró kocsikázás, mélyen a pokol csillogó szívébe."

McKay hozzátette: "Ez a rendező, ez az író, ezek a hihetetlen színészek, vámpírok, 80-as évekbeli punk, stílus [...]. Úgy gondoljuk, hogy vadul kommersz és vadul művészi. Az a célunk, hogy olyan filmet készítsünk, amely a populáris kultúrát, a divatot, a zenét és a filmművészetet is átjárja. Látszik, mennyire izgatott vagyok?"

Stewartot legközelebb a Kivérző szerelemben láthatjuk majd, mely július 11-én debütál a hazai mozikban.

akció | kaland | krimi | romantikus | thriller

Lou, a visszahúzódó tornatanárnő első találkozásukkor azonnal beleszeret Jackie-be, a Vegasba tartó ambiciózus testépítőbe. Intenzív románcuk veszélybe kerül, amikor... több»