Az Öt éjjel Freddy pizzázójában 2, a népszerű videojáték alapján készült nagysikerű film folytatása 2023-ban, 2025. december 5-én kerül a mozikba a tengerentúlon, nálunk várhatóan egy nappal korábban lesz látható.

A bejelentést a Universal és a Blumhouse tette, megjegyezve, hogy az első film a Blumhouse eddigi legnagyobb bevételt hozó filmje volt, 297 millió dolláros globális bevétellel, írja a Variety. A film egyébként itthon is remekül teljesített, közel 300 millió forintot kaszált.

Az Öt éjjel Freddy pizzázójában főszereplője Josh Hutcherson volt, aki egy éjszakai biztonsági őrt alakított egy pizzériában, ahol szembe kell néznie az animatronikus kabalafigurák okozta fenyegetéssel.

Bár a folytatás szereposztásának részletei még váratnak magukra, az új film szlogenje a következő: „Bárki túlélhet öt éjszakát. Ezúttal nem lesz második esély”.

horror

Ki tudsz bírni öt éjszakát? A rémisztő horrorjátékjelenség hátborzongató filmes élménnyé alakul át a Blumhouse, a M3GAN, a Fekete telefon és A láthatatlan ember mögött... több»