Az Amerikai pite franchise épp új reneszánszát éli, köszönhetően a streaming platformoknak, azon belül is ezúttal az HBO Maxnak. Az ezredforduló környékén valóságos őrület vette körül a tinik szexuális vágyait ezernyi formában kiforgató vígjátékokat. Olyan filmek készültek, amelyek ma már biztosan nem készülhetnének el egy jó nagy botrány nélkül. Bár összesen hét film is gyarapította a franchise-t, ezek közül a legtöbben csak az első hármat tartják sokra. Közülük az első kettő már korábban megérkezett az HBO Maxra, most pedig itt az Amerikai pite - Az esküvő is!

A 2003-ban mozikba került vígjátékban a korábban megismert kanos tinik immár fiatal felnőttek. Olyannyira, hogy a két filmen keresztül végig bénázó Jim megkérte a szemérmes fruskának álcázott szexőrült Michelle kezét és az esküvőre készülnek. Olyan ünnepet szeretnének, amit még véletlenül sem ront el senki, főleg nem egy bizonyos Stifler. De ahogy az lenni szokott, a kanos srácok legőrültebbike mégiscsak bekavar, hiszen hol lehetne jobban csajozni, mint egy lagzin? Főleg, ha a vendégek közt ott van Michelle húga is ott van, akire rajta kívül Finch is rámozdul.

Természetesen amit el lehet baltázni, azt hőseink el is baltázzák, beleértve az örömszülők fogadását, az esküvő szervezését és persze a legénybúcsút is. Ez pedig ismét egy sor őrült szitut eredményez, amit nem lehet kibírni röhögés nélkül. Mégis egy picit azért ez a film más lett mint az előző kettő, hiszen hőseinknek lassan csak benő a feje lágya.

A filmet Jesse Dylan rendezte, aki az egész franchise-t megálmodó Adam Herz forgatókönyvéből dolgozott. A már jól ismert szereplők többsége visszatért, így Jason Biggs, Alyson Hannigan, Seann William Scott, Eugene Levy, Eddie Kaye Thomas, Thomas Ian Nicholas és Jennifer Coolidge is.

Az Amerikai pite: Az esküvő mostantól az első két részhez hasonlóan az HBO Max kínálatában is megtalálható. Ha van kedved egy újabb nosztalgiázásra (bizony, már ez a film is több, mint húsz éves!!!), akkor elég az itteni adatlapon a platform logójára kattintanod és indul is a lejátszás!