Vannak olyan filmek és franchise-ok, amelyek eredeti formájukban ma már garantáltan nem készülhetnének el, vagy ha mégis, óriási botrány övezné őket. Tipikusan ilyen volt a maga idejében az Amerikai pite is, amelynek máig hét része született, de az igazi rajongók szigorúan csak az első három részt jegyzik. Ezek közül most a második rész érkezett meg az HBO Maxra.

Az Amerikai pite 2. pontosan ott folytatta a sztorit, ahol az első rész véget ért. A gimiből elballagó srácok többsége végre elveszítette a szüzességét, sőt mi több, még a szerelem is rájuk talált. Igen ám, de előttük áll a nyár, amit nyilván minél több hancúrozással kellene tölteni. Ezért kitalálják, hogy kibérelnek egy tóparti házat, hogy egy óriásit bulizzanak.

Jimet felhívja Nadia, a szexbomba, hogy meglátogatná a nyáron, ezért a srác minél több rutin szeretne szerezni. Ebben végül Michelle-t hívja segítségül, aki szívesen okítja. Ezközben Kevin és Vicky fura helyzetbe kerülnek azzal, hogy mindketten lehazudják a csillagokat is az égről a nyári szexpartnerek számát illetően.

Finch önmegtartóztató életmódra vált, ami persze csak addig tart, míg újra össze nem hozza a sors Stiffler mamájával. Stiffler pedig továbbra is a rá jellemző alpári és nyers stílusban élvezi az életet, kivéve ha arra gondol, hogy az anyja és Finch… Oz mindeközben próbál minden lehetőséget megragadni, hogy megtartsa kapcsolatát az idő közben Spanyolországba költözött Heatherrel.

A film az első részhez hasonlóan szabadon bánik a szexualitás témájával, ami rengeteg vicces helyzetet szül, nem kevés szekunder szégyenérzetet kiváltóan fájdalmas bénázással. A rendezői széket J.B. Rogers foglalta el, aki az első részt is jegyző Adam Herz forgatókönyvéből dolgozott.

A fontosabb szerepekben szinte mindenki visszatér: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Seann William Scott, Tara Reid, Mena Suvari, Eugene Levy, Shannon Elizabeth, Chris Klein, Eddie Kaye Thomas és Jennifer Coolidge is.

Az Amerikai pite 2-t mostantól az HBO Max kínálatában is megtalálod. Ha kedvet kaptál egy kis nosztalgiázásra és van élő előfizetésed a platformra, akkor a film itteni adatlapján kattints a logójára és indul is a lejátszás!

FRISSÍTVE: Az HBO Max korábbi bejelentésével ellentétben a film egyelőre nem került fel a platformra. Bízunk benne, hogy ez csak órák kérdése.