Már csak néhány napig a Netflixen: Ez a kasszasiker sci-fi akciófilm hamarosan eltűnik a platformról

Május 15-éig van lehetőséged a Netflixen megnézni a Scarlett Johansson nevével fémjelzett Lucy című filmet.  

A Lucy egy 2014-es sci-fi akciófilm, amelyet az Elrabolva és a Léon, a profi alkotója, Luc Besson írt és rendezett. Az filmet Tajpejben, Párizsban és New Yorkban forgatták. A főbb szerepekben Scarlett Johansson mellett feltűnik az Oscar-díjas Morgan Freeman is.

A címszereplő egy Tajpejben élő diák, aki pszichokinetikus képességekre tesz szert, amikor egy nootróp, pszichedelikus drogot szív fel a véráramába. Lucy teste a drog hatására egy fekete anyaggá változik, amely elkezd szétterjedni a laborban lévő számítógépeken és egyéb elektronikus tárgyakon, és mindet egy új generációs szuperszámítógéppé alakítja át. Mentális téridőutazásra indul a múltba, és végül eljut az emberiség legrégebbi felfedezett őséhez, Lucyhoz.

A film a mafabon kiemelkedő értékeléseket kapott: 1129 szavazatból 72%-on áll a film.

Ha felkeltette az érdeklődésed a film, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

73 Lucy  (2014)

akció | sci-fi | thriller

Lucy véletlenül egy sötét ügyletbe keveredik, melyből csak akkor keveredhet ki élve, ha betartja a játékszabályokat. Testébe egy új drogot rejtenek, hogy ilyen módon csempéssze... több»