A nagysikerű Vaksötét című film folytatását már nem sokáig láthatod a Netfilxen. Ha tetszett az első rész, ne hagyd ki ezt sem, a mafabon elég erős, 71%-os értékelése van, ugyanakkor a kritkusok a RottenTomatoes-on mindössze 44 százalékra értékelték.

Nyolc évvel az első film eseményei után a vak tengerészgyalogos veterán, Norman Nordstrom 11 éves lányával, Phoenixszel és kutyájával él egy detroiti külvárosban. Norman azt mondja Phoenixnek, hogy a szülőanyja a régi házukban keletkezett tűzben halt meg. A férfi minden veszélyhelyzetre igyekszik kiképezni a lányt, ám mindkettejüket váratlanul éri, mikor felbukkan egy bosszúszomjas idegen a múltból.

A Vaksötét 2 főszereplője Stephen Lang, aki Norman Nordstrom / "A vak ember" szerepét játssza újra, a mellékszerepekben pedig Brendan Sexton III és Madelyn Grace látható. A film Rodo Sayagues rendezői debütálása, és Fede Alvarezzel közösen írt forgatókönyv alapján készült.

Mint említettük, a kritikusok nem voltak túlságosan lelkesek, viszont a kasszáknál közel 54 millió dollárt hozott világszerte.

Ha felkeltette az érdeklődésed a film, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

horror | krimi | thriller

A Vaksötét folytatásában visszatér a megvakult katona, aki éveken keresztül rejtőzött egy elhagyatott viskóban, ahol egyedül nevelt egy tűzvészből kimentett lányt. Nyugalmuk... több»