Daisy Edgar-Jones és Glen Powell főszereplésével jön a Twisters – Végzetes vihar című viharvadászokról szóló film, befutott a legújabb előzetes.

A filmben Edgar-Jones Kate Cartert alakítja, egy korábbi viharvadászból lett akadémikust, akit kísért egy múltbéli tornádóval való találkozás. Visszatér a viharvadászathoz, hogy egy új nyomkövető rendszert teszteljen, és találkozik Powell karakterével, Tyler Owensszel, egy merész közösségi média influencerrel, aki extrém viharvadász tartalmakat gyárt.

A viharszezon eszkalálódásával példátlan időjárási jelenségeknek lesznek szemtanúi, ami életveszélyes helyzethez vezet Oklahoma középső részén.

A Lee Isaac Chung rendezésében készült film, mely a közel 30 évvel a kultikus Twister bemutatása után kerül a mozikba az idei nyár nagy slágere lehet. Hogy mekkorát fog szólni, az júliusban derül ki. Addig is mutatjuk az új előzetest idelent.

akció | kaland | thriller

Kate Cooper (Daisy Edgar-Jones) egykori viharvadász, aki főiskolás korában pusztító találkozást élt át egy tornádóval, és most a New York-i képernyőkön tanulmányozza a... több»