Már májusban a Netflixen: Magyar feliratos előzetest kapott Benedict Cumberbatch új krimi thriller sorozata, az Eric

Benedict Cumberbatch egyre inkább megzavarodik a Netflix Eric című új, limitált sorozatának első előzetesében, amelyben a brit színész egy gyermektelevíziós bábjátékos szerepét ölti magára, akit fia eltűnése után bűntudat gyötör...

A streaming sorozat első előzetese bemutatja Cumberbatch-et, aki az 1980-as évek New York-ját járja, valamint azt a kék lényt, aki a legyőzött apa fixációjává válik.

A Netflix bevezetője szerint 

„Vincent, New York egyik vezető bábszínésze és a rendkívül népszerű „Good Day Sunshine” gyermekműsor alkotója küzd fia, Edgar elvesztésével, és közben egyre frusztráltabbá és ingatagabbá válik. Tele önutálattal és Edgar eltűnése miatti bűntudattal, ragaszkodik fia rajzaihoz egy kék szörnybábról, Ericről, és meg van győződve arról, hogy ha be tudja vinni Eriket a tévébe, akkor Edgar hazajön. Mivel Vincent fokozatosan romboló viselkedése elidegeníti őt családjától, munkatársaitól és a segíteni próbáló nyomozóktól, Eric, a szükségszerűség téveszméje lesz az egyetlen szövetségese a fia hazahozatalában."

A szereplőket életre keltő színészek és az alkotó gárda feje

A sorozatban Cumberbatch mellett Gaby Hoffmann, McKinley Belcher III, Dan Fogler és Clarke Peters is szerepel. 

Lucy Forbes rendezte a limitált sorozat mind a hat részét, a showrunner Holly Pullinger.

Hol nézheted?

Az Eric május 30-án debütál a Netflixen. Ha pedig azonnal néznéd, csak állíts be hozzá emlékeztetőt, és amikor megérkezik, kattints a mafab adatlapon elhelyezett Netflix ikonra (A "Hol nézheted" fül alatt) és nézd meg, mit alkottak a filmesek ismét Magyarországon - mert, hogy a sorozat nálunk forgott!

68 Eric  (2024)

dráma | thriller

Vincent, a gyászoló apa, akinek a fia eltűnik, Eric, az Edgar ágya alatt élő szörnyeteg barátságában talál vigaszt. több»