A Birodalom legsötétebb napjaiba vezet minket a Star Wars legújabb sorozata, a Birodalmi históriák, amely mától elérhető a Disney+-on.

A Lucasfilm még 2022-ben lepte meg a rajongókat a Jedihistóriákkal, amelyben Dooku gróf és Ahsoka Tano mellett számos ismerős karakter játszott központi szerepet, ezúttal viszont az SW univerzumának két további szereplője körül bontakozik ki a történet.

A korábban már bemutatott előzetesben Thrawn nagyadmirális és Morgan Elsbeth került bemutatásra, illetve a korábban a Jedi Rendet eláruló Bariss is feltűnt. Egyértelmű tehát, hogy a Birodalmi históriák ugyanazon a vonalon indul el, amelyen korábban a Jedihistóriák véget ért.

Az animációs széria eredeti szinkronszerepeiben érkezik Jason Isaacs, Lars Mikkelsen, Matthew Wood, Rya Kihlstedt, Meredith Salenger, Diana Lee Inosanto és Wing T. Chao.

A Birodalmi históriák mától tehát elérhető a platformon, a sorozat mafabos adatlapján található Disney+ ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | animáció | kaland | rövidfilm

Egy bosszúszomjas fiatal nő és egy volt Jedi különböző korszakokban keresi az útját a könyörtelen Galaktikus Birodalomban. több»