A Thelma, az unikornis című filmben egy nagyon különleges póni lép színpadra. A Netflix új animációs filmje csillogó-villogó történetet mesél a hírnévről és a farmállatokról.

Az Aaron Blabey népszerű gyerekkönyvei alapján készült új animációs vígjáték egy kis póniló nagy álmait követi: hogy slágerlistás zenész legyen. És miután egy csillámporos-festékes ládikó meglátogatja, teljesül a kívánsága – de vajon tényleg egyszarvúként akar élni Thelma? Brittany Howard hangján Thelma egy olyan zenei kalandra indul, amelynek ritmusára a te lábaid is dobogni fognak, mint Thelma patái.

A Thelma, az unikornist Jared Hess és Jerusha Hess írta Aaron Blabey története alapján, a rendezői székben Jared Hesshez Lynn Wang csatlakozott.

Ha felkeltette az érdeklődésed a film, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

animáció | kaland | vígjáték

Amikor a sors egy ritka rózsaszín és csillogó pillanatában Thelma, a póni kívánsága, hogy egyszarvú legyen, valóra válik, azonnal nemzetközi pop-szupersztárrá válik, de nagy... több»