Az elismert és nagy sikernek örvendő produkció végre befutott a streamingszolgáltatóhoz. A filmet Zach Cregger rendezte, akinek ez volt debütáló rendezése és forgatókönyve. A főszerepekben Bill Skarsgård, Kate Bosworth, Georgina Campbell és Justin Long láthatóak.

A sikerfilm 2022 szeptember 9-én került a mozikba az Egyesült Államokban, hatalmas sikerre téve szert - a premiert kritikusok dícsérete zengte körül, akik külön kiemelték a rendezést és a főszereplők alakításait. A Barbár mindössze 4,5 millió dollárból készült, ehhez képest 45 millió dollárt kaszált világszerte. Arról nem is beszélve, hogy a kritikusok imádták, erről árulkodik a RottenTomatoes kritikagyűjtő portál 93%-os értékelése, igaz, a hazai nézők körében a mafabon 63%-on áll.

A történet viszonylag egyszerűen indul: egy nő lefoglal egy apartmant, majd amikor késő este megérkezik, egy férfit talál ott - véletlenül duplán foglalták le a szobát. Ennek ellenére ott marad, viszont nem sokkal később rádöbben, hogy nem a másik lakótól kellene félnie, amikor felfedeznek egy alagsort, ami szörnyű titkokat rejt.

Ha még nem láttad vagy szívesen újranéznéd, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

61 Barbár  (2022)

horror | thriller

Egy fiatal nő állásinterjúra érkezik a városba. Késő este érkezik meg az apartmanhoz, amit tévedésből duplán foglalták le, egy idegen férfi lakik ott. A nő megérzése... több»