A Netflix Bodkin című új sorozatában a három főszereplő bűnügyi podcastereket alakítanak, akik egy kis ír faluban történt eltűnés ügyében nyomoznak.

Gilbert (Will Forte), Dove (Siobhan Cullen) és Emmy (Robyn Cara), a podcasterek vegyes csapata a címadó írországi kisváros látszólag idilli külsőségei alatt rejlő aljas dolgok után nyomoznak, ahol 25 évvel ezelőtt több rejtélyes eltűnés történt. Miközben megpróbálják kideríteni az igazságot a város éves Samhain-ünnepségén – a hagyományos gael őszi fesztiválon, amely az aratási szezon végét és az elkövetkező hosszabb, sötétebb napokat ünnepli – az eltűnt emberekről, a főhősök rájönnek, hogy Bodkin ugyan kicsi, de nagyon nagy titkokat rejt.

A hét epizódból álló thriller – amely bár vicces, nem vígjáték, és bár igazi krimi, fiktív – az ír kultúrát, az újságírást és az önfelfedezést ünnepli. Jez Scharf, a sorozat írója így nyilatkozott róla: „Íróként mindig is az abszurditás érdekelt – az a gondolat, hogy az élet alapvetően abszurd. A szomorú dolgok gyakran viccesek, és fordítva. Azt hiszem, ez azért lehet így, mert sok időt töltöttem Írországban, ahol van egyfajta elfogadottsága ennek a fajta hangnemnek.”

A Bodkin című sorozatot Jez Scharf írta és készítette Alex Metcalf társproducerrel együtt. A sorozat Barack és Michelle Obama Higher Ground nevű produkciós cégétől származik.

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

55 Bodkin  (2024)

dráma | thriller | vígjáték

Egy csapat podcastelő elindul, hogy kivizsgálja három idegen rejtélyes eltűnését egy idilli ír kisvárosban. Ám amikor elkezdik felfejteni a szálakat, egy sokkal nagyobb és... több»