Mától a Netflixen: Szerelem, árulás és az érzelmek hullámvasútja a platform legújabb valóságshow-jában

Újabb lendületet kap a Netflix nagysikerű valóságshow-ja, mától elérhető a platformon Az ultimátum: Dél-Afrika.

A 2022-ben debütált Az ultimátum: Házasság vagy szakítás spin-offja ugyanazt a koncepciót követi, a műsorban párok partnert cserélnek, így téve próbára a kapcsolatukat. A műsor lényege, hogy a nagy kapcsolatváltás küszöbén álló párokat arra kérik, hogy szakítsanak és randizzanak más emberekkel, így biztosítva a kellő drámát a végére.

Persze a műsor végére egyáltalán nem biztos, hogy mindenki újra egymásra talál, hiszen nehéz a csábításnak ellenállni. Az ultimátum új kiadásában új pár szerepel, a készítők állítása szerint pedig a műsor segít a nemzetközi nézőknek megérteni az afrikai hagyományokat, miközben a párok felfedezik a kapcsolatok árnyalatait és kihívásait, valamint a házassággal kapcsolatos nehéz döntések meghozatalának nyomását.

Az ultimátum: Dél-Afrika mától tehát elérhető a platformon, a produkció mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

valóságshow

Egy hatos partnercsere vad vonzalmakat és könnyes árulásokat vált ki. A résztvevők eldöntik, kit szeretnek, és kit hagynak el ebben a szívszorító kísérletben. több»