Mától a Netflixen: Végre megérkezett a sci-fi manga adaptációja

Fujio F. Fujiko, a Doraemon-sorozat alkotójának sci-fi mangája kel életre az új, Netflixes animációs sorozatban. A híres BONES (Hősakadémia) által gyártott sorozat, a Bon, az időjárőr egy varázslatos birodalomban tett utazást ígér, amely a világtörténelmet tárja fel.

Bon Namihira (Akihisa Wakayama), egy átlagos középiskolás diák, akinek élete felfordul, amikor találkozik Ream Streammel (Atsumi Tanezaki), az Időjárőrség ügynökével a jövőből. Bon időutazásra indul Reammel és egy titokzatos lénnyel, Buyoyonnal (Mamoru Miyano), azzal a céllal, hogy megmentsék azokat, akik idő előtt haltak meg, törekedve arra, hogy ne változtassák meg jelentősen a történelem menetét.

Bár Bont kezdetben magával ragadja a kalandok izgalma, hamarosan azon kapja magát, hogy a számtalan tragédia, amellyel találkozik, nyomasztja, és őszinte vágyat érez arra, hogy másokon segítsen.

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

animáció

Egy átlagos középiskolás diák, Bon egy időutazó ügynökcsapat tagja lesz, akinek az a feladata, hogy megmentse az emberek életét olyan történelmi események során, amelyek a... több»