A kritikusok által is elismert vígjáték visszatért, hogy még többet nevettessen. Megérkezett a Hacks - A pénz beszél 3. szezonja.

A Hacks - A pénz beszél című sorozat az elmúlt évek egyik legelismertebb sorozata. Első és második évada között 32 Emmy-jelölést szerzett, és hat győzelmet aratott, ráadásul a Rotten Tomatoes oldalán 100%-os az értékelése. Minden okunk megvan arra, hogy további kiváló részekre számítsunk, hiszen a kamera előtt és mögött is visszatérnek a kulcsszereplők, hogy folytassák Deborah és Ava történetét. A sorozat alkotói Paul W. DownsJen Statsky és Lucia Aniello.

Jean Smart és Hannah Einbinder játsszák a Hacks két főszereplőjét: Smart Deborah Vance a komikuslegendát alakítja, aki újra akarja éleszteni karrierjét, Hannah Einbinder pedig Ava-t, a fiatal komédiaírót, aki segít neki ebben. A kettejük közötti kémia teszi igazán kiválóvá a sorozatot, hiszen civakodásuk okozza a legviccesebb pillanatokat, míg különös kapcsolatuk adja az érzelmi töltetet.

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról az HBO Max logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | vígjáték

A sikert követően Deborah és Ava külön utakra térnek, főként, hogy a fiatal író kihasználja új lehetőségeit. több»