Megható módon emlékezett meg Paul Walker lánya apja halálának 8. évfordulóján

Nyolc éve már, hogy Paul Walker egy szerencsétlen autóbalesetben életét vesztette. A színész épp a Halálos iramban 7 forgatásán dolgozott, amikor a tragédia történt. Halálának évfordulóján lánya és színésztársai is megemlékeztek róla a közösségi médiában.

Meadow Walker tizenöt éves volt, amikor a baleset történt. A most modellként dolgozó fiatal nő egy bejegyzésben osztotta meg egy közös képüket, amelyen ő még csecsemőként szerepel apja karjaiban. A képhez hozzáfűzte, minden nap megemlékezik róla és az ő életét is ünnepli.

De nem csak Meadow Walker emlékezett meg apjáról az évforduló kapcsán. Színésztársa, Tyrese Gibson is közzétett egy bejegyzést, amelyben arról írt, nyolc éve elveszített valakit, aki mindig kiállt mellette. Jordana Brewster pedig egy képet tett közzé, amihez szűkszavúan csak annyit írt: nyolc éve.

Paul Walker halála után alapították meg a Paul Walker Foundationt, amely különféle módokon segít a rászorulókon. A jelenlegi adományokat a Toys for Tots program kapja meg, amely olyan gyerekeknek szállít játékokat, akiknek a szülei ezt nem engedhetik meg maguknak.