Menyasszonya szerint meggyilkolták Aaron Cartert

Aaron Carter menyasszonya, Melanie Martin kérdéseket vetett fel a férfi korai halálával és utolsó pillanataival kapcsolatban - néhány nappal azután, hogy az énekes édesanyja megerősítette azon korábbi állításait, miszerint a fiát meggyilkolhatták.

Cartert november 5-én találták holtan kaliforniai otthonának fürdőkádjában. A 34 éves problémás énekes halálának hivatalos okát még nem állapították meg, de a hírek szerint a holttestét több doboz sűrített levegő és vényköteles tablettás üvegek mellett találták meg, a tüdejében pedig nem volt víz. Menyasszonya mellett édesanyja, Jane Carter is megszólalt, és elmondta, hogy a család szerint Aaron halálát egy félresikerült drogügyletet követő túladagolás okozta.

"A rendőrséggel és a halottkémmel megvitatott számos tényező nem utal egyszerű túladagolásra" - mondta az egykori gyermeksztár menyasszonya a The Sunnak - "Tudni akarom, mi történt valójában, hogy a fiunk, Prince nevelésére koncentrálhassak anélkül, hogy minden este állandóan azon gondolkozzak, hogy mi történt az apjával."

Aaron édesanyja nemrég "valódi" vizsgálatot követelt, mert a halottkém véletlen kábítószer-túladagolásként írta le az esetet, míg a család szerint "potenciális gyilkosságról" lehetett szó. Martin azt állította, hogy Carter nem használta a telefonjét a halála előtti 24 órában, és később megtalálták az autójában, bár "elválaszthatatlan volt az iPhone-jától" - mondta Melanie a Sunnak.

"Soha nem láttam, hogy Aaron felügyelet nélkül hagyta volna a telefonját, különösen nem jó messze attól a helytől, ahol megtalálták" - ismételte hajthatatlanul a nő.

Martin azt is megjegyezte, hogy vőlegénye "ritkán használta a kádat", és "mindig bezárta az ajtót a privát terére hivatkozva". Ez is éles ellentétben áll azzal a ténnyel, hogy a fürdőszoba nyitva volt, amikor megtalálták az énekes holttestét. 

"Semmi sem állt össze az élete utolsó néhány napjában egy normális mintává..." - állította Melanie.

Azt is elmondta, hogy egyre jobban aggódott Carter viselkedése miatt, és megkérte a házvezetőnőt, hogy tartsa rajta a szemét. Martin ezután néhány nappal a vőlegénye halála előtt Carter jólétének ellenőrzését kérte, ami ahhoz vezetett, hogy a rendőrség megállította és józansági tesztet végzett rajta.

Cartert "vezetésre alkalmasnak" ítélték, de "zavarba jött" a helyzet és a médiafigyelem miatt, magyarázta Martin. A pár ezután "úgy döntött, hogy néhány napra szünetet tartanak kapcsolatukban", mivel Martin elvitte a fiukat egy időre az édesanyjához, annak ellenére, hogy egyre jobban aggódott Carter egészségéért.

Bevallotta, hogy "hihetetlenül aggódott, hogy Aaron ismét visszaesik, mivel az elmúlt hónapokban már többször is megtörtént ez". Martin megjegyezte, hogy Carer úgy tűnt, próbál a helyes úton maradni, és "bejelentkezett egy ambuláns elvonóra, és november 4-re, péntekre kapott is időpontot."

Másnap azonban megtalálták a holttestét. Nem világos, hogy Carter részt vett-e a találkozón.

"Több sms-t küldtem a házvezetőnőnknek, amelyben aggodalmamat fejeztem ki Aaron hogyléta miatt, de nem kaptam választ" - állította Martin - "Senki sem értesített arról, hogy Aaron aznap este elment otthonról a Walmartba, annak ellenére, hogy éppen erre kértem a házvezetőt".

Martin azt is megjegyezte, hogy "szokatlan volt, hogy Aaron maga ment el, hiszen általában megkért valaki mást, hogy menjen el helyette". Az utolsó frissítés, amit Martin kapott Carterről, egy üzenet volt a házvezetőnő barátjától, aki azt mondta neki, hogy a férfi "rágcsákat nassol".

"Furcsa volt számomra, hogy a házvezetőnőnk helyett ő válaszolt" - mondta Melani - "Remélhetőleg hamarosan választ kapunk arra, hogy mi történt, ahelyett, hogy évekkel később azt mondjuk Prince-nek, hogy "bárcsak tudnánk"."

Éppen a múlt héten Jane Carter öt grafikus képet osztott meg fia halálának helyszínéről, abban a reményben, hogy a sokkoló képek arra késztetik a bűnüldöző szerveket, hogy tovább vizsgálják, ami szerinte egy "lehetséges gyilkosság" volt. A rendőrség "soha nem vizsgálta meg, mint lehetséges bűncselekmény helyszínét a függőségi múltja miatt" - állította anyja a sztárról, aki régóta küzdött függőséggel és mentális problémákkal.

"Aaron rengeteg halálos fenyegetést kapott és sok-sok ember, akik megkeserítették az életét" - írta a közösségi médiában - "Nem folytattak le megfelelő vizsgálatot."