Mickey vs. Micimackó: Egy horrorfilmben eresztik egymásnak gyerekkorunk kedvenc mesehőseit

A. A. Milne 1926-ban megjelent Micimackó című gyermekkönyve és a benne szereplő karakterek tavaly év elején váltak közkinccsé, és ezzel megnyitották az utat a trash horrorok újabb mélysége előtt! Nem sokkal képőbb pedig megérkezett a Micimackó: Vér és méz. De ez csak a ketdet.

A horror franchise elindította a Twisted Childhood Universe-t, amely olyan gyermekmesék által inspirált horrorfilmekből áll, majd mint a Peter Pan's Neverland Nightmare, a Bambi: The Reckoning, és Pinocchio Unstrung és, amely a  egészen a Poohniverse: Monsters Assemble crossover filmig tart.

Január 1-jén Mickey egér legkorábbi változatai - amelyeket a Plane Crazy, a The Gallopin' Gaucho és a leghíresebb Willie gőzhajó című animációs rövidfilmekben láthattunk - közkinccsé váltak, így a Mickey-alapú horrorfilmek előtt is megnyílt az út.

Be is jelentették, hogy a Bohócrém 2. producerei, Steven Della Salla és Michael Leavy, valamint Steven LaMorte rendező, aki korábban a The Mean One című, Grincs ihlette horrorfilmet készítette, összefogtak egy "Gőzhajó Willie" ihlette horrorfilmhez, amelyről ma már tudjuk, hogy a Screamboat Willie címet viseli.

Mindeközben az Untouchables Entertainment az iHorror weboldallal közösen bejelentette, hogy jelenleg egy Mickey vs. Winnie című horror mash-up forgatásán dolgoznak.

A Mickey vs. Winnie projekt

Ennek a projektnek semmi köze a Screamboat Willie-hez vagy a Twisted Childhood Universe-hez. A Mickey vs. Winnie egy önálló projekt, amelyet az Emmy-jelölt koreográfusból lett filmrendező, Glenn Douglas Packard ír és rendez,  aki korábban a 2016-os Pitchfork című slasher-t készítette.

Packard a következőket mondta a projektről: "A horrorrajongók azért az izgalomért kiáltanak, hogy olyan ikonokat láthassanak a vásznon, mint az új Aliens és a Bosszúállók. Bár a licencek miatt az ilyen crossoverek ritkák, a Mickey vs. Winnie a mi tisztelgésünk eme izgalmas fantázia előtt".

Anthony Pernicka, az iHorror alapítója, a projekt egyik producere a következőket nyilatkozta a Deadline-nak: "Izgatottan várjuk, hogy ezt az egyedi megközelítést bemutathassuk a horrorrajongóknak. A filmünkben szereplő Mickey egér más, mint bármelyik korábbi, amellyel a közönség eddig találkozott. A mi ábrázolásunkban a karakterek nem vesznek fel egyszerű maszkokat. Ehelyett mélyen átformált, élőszereplős horror-ábrázolásokat mutatunk be ezekről az ikonikus figurákról, az ártatlanság és a rosszindulat elemeit összeszőve. Az általunk készített intenzív jelenetek megtapasztalása után soha többé nem fogsz ugyanúgy nézni Mickeyre."

A sztori

A Mickey vs. Winnie két elítéltet követ majd az 1920-as években, akik egy elátkozott erdőbe menekülnek, hogy aztán a sötét erdő szívének mélyére hurcolják és felfalják őket. Egy évszázaddal később egy csapat izgalmat kereső barát tudtán kívül ugyanabba az erdőbe merészkedik. Airbnb-s kiruccanásuk rémisztő fordulatot vesz, amikor az elítéltek a gyermekkori ikonok, Mickey egér és Micimackó kiforgatott változatává mutálódnak, és előbukkannak, hogy terrorizálják őket. 

Egy erőszakkal és vérrel teli éjszaka következik, amikor a baráti társaság megküzd az immár szörnyeteggé vált szeretett gyerekkori karakterekkel, és harcolnak, hogy kiszabadulhassanak az erdő szorításából...