A Wednesday sorozat még 2022-ben robbant be a köztudatba, nagy sikert aratva a néző körében. Megkezdődött a második évad forgatása, és a streamingszolgáltató nyilvánosságra hozta a folytatás teljes szereplőgárdáját.

Jenna Ortega visszatér Wednesday Addams szerepében, szintén visszatér Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Isaac Ordonez és Luyanda Unati Lewis-Nyawo. Ezen kívül újra láthatjuk Emma Myers, Fred Armisen, Joy Sunday és Hunter Doohan karaktereit is.

Az újonnan érkezők között feltűnik Billie Piper, Noah Taylor és Steve Buscemi is. Ők állandó szereplők lesznek, viszont vendégszerepekben láthatunk olyan hírességeket is, mint Christopher Lloyd, Joanna Lumley, Haley Joel Osment, Heather Matarazzo és Joonas Suotamo.

További érdekesség, hogy a 90-es években megjelent Addams család filmekben Christopher Lloyd játszotta Fester bácsit - akit az első évadban Fred Armisen játszott. Így kíváncsiak vagyunk, Lloyd milyen szerepben tűnik fel. Persze ez nem számít újdonságnak, Christina Ricci játszotta ugyanezekben a filmekben Wednesday szerepét, a sorozatban pedig a Nevermore akadémia tanáraként bukkant fel.

A Wednesday első évada 12 Emmy-díj jelölést zsebelt be, ezekből négyet haza is vitt. A második évad a Hollywoodban lezajló sztrájkok miatt késlekedett. Tim Burton visszaül a rendezői székbe és producerként is felügyeli az új évad készítését.

83 Wednesday  (2022)

családi | fantasy | horror | krimi | vígjáték

Az Addams Family modernizált élőszereplős feldolgozása, melyből megismerhetjük Wednesday Addams fiatalkori éveit. A sorozat executive producere Tim Burton. több»