Netflix: Csak ma 6(!) újdonság került fel a platformra, mutatjuk (május 1., 2024)

Május elsején izgalmas tartalmakkal nyit a Netflix! Érkezik a brit dráma, a Nyolcadik oldal Bill Nighy-jal, az indiai kurtizános sztori, a Csillogó gyémántok - Kurtizánok birodalma, de visszatér Az ifjú Sheldon is a 6. évaddal.

Ezek és még néhány másik izgalmas sorozat került fel a legnagyobb streaming platformra a mai napon!

Ha azonnal néznéd őket és van Netflix előfizetésed, csak menj a mafab adatlapon a "Hol nézheted" fülig, kattints az ott elhelyezett Netflix ikonra és máris mehet a sorozatozás!

#6

dráma | romantikus | történelmi

Netflix

A kurtizánok három generációjának élettörténete a káprázatos Heera mandi kerületben, a függetlenség előtti Indiában. több»

Az izgalmas alkotás elrepíti a nézőket Heeramandi perzselő kerületébe, ahol az egyetlen Mallikajaan (Manisha Koirala) uralkodik a kurtizánok elit háza felett. Tervez, senkitől sem fél - egészen addig, amíg néhai ősellensége lánya, Fareedan (Sonakshi Sinha) visszatérése fel nem forrósítja a feszültséget a házban. Kint a városban is forrong a hangulat, a forradalmárok India brit uralom alóli felszabadítását követelik, és Bibbojaan (Aditi Rao Hydari), Mallikajaan egyik lánya is csatlakozik a szabadságharchoz. Eközben Mallikajaan legfiatalabbja, Alamzeb (Sharmin Segal) egy nawab (nemes) fiával, Tajdarral (Taha Shah Badussha) álmodik szerelemről, és vágyik arra, hogy kitörjön Heeramandiból. 
#5

51 Bunkerzsúr  (2024)

dráma | vígjáték

Netflix

A bőségben és előkelő környezetben nevelkedett 10 éves Tochtli fényűző élete ellentétben áll az apja bűnözői tevékenységével – ami most elkezd beszivárogni az életébe. több»

"Ne hallgass mindenre, amit apád mond." A Down the Rabbit Hole, magyarul Bunkerzsúr az alternatív angol címe ennek a spanyolul Fiesta en la Madriguera néven is ismert filmnek, amely a pontosan azonos című könyv alapján készült. A fényűzésben és kultúrában nevelkedett 10 éves Tochtli pazar élete ellentétben áll az apja bűnözői tevékenységéből beszivárgó sötétséggel. Egy mexikói kisfiúról szól tehát az egész sztor, aki mindenekelőtt egy vízilovat akar. Miguel Valverde Uribe játssza Tochtli szerepét, egy különösen intelligens és koraérett fiút, akinek első pillantásra úgy tűnik, hogy mindene megvan, és amikor mégsem, apja, Yolcaut a lehetetlent is megteszi, hogy teljesítse kívánságát, mert Yolcaut mindenre képes...
#4

vígjáték

HBO Max | Netflix

Sheldon és családja visszatér a hatodik évadban - a családtagok egyre furcsább dolgokat művelnek, Sheldon pedig komolyan elgondolkodik azon, vajon mi lehet a gond a családjával. több»

Amikor a Fiatal Sheldon 1. évada kezdődik, a koraérett és szociálisan problémás 9 éves Sheldon (Armitage) épp az állami gimnáziumban kezdi meg az életét - és 11 évesen a doktori tanulmányait. Tudjuk, hogy végül az az elméleti fizikus lesz belőle, akit Parsons alakít a The Big Bang Theoryban, de egyelőre Sheldonnak rengeteg helyi arccal és kisvárosi drámával kell megküzdenie. Ott van a fociedző apja (Barber); a focizó bátyja (Jordan); a hívő és túlságosan védelmező anyja (Perry); a szarkasztikus ikertestvére (Revord); és az okoskodó, vidám nagymama (Potts), aki Meemaw-nak hívja magát, és hiperzseniális unokáját Moonpie-nak szólítja... A '80-as évek végi és '90-es évek eleji popkultúrában horgonyzó sorozat a mindennapi drámákat követi nyomon, amelyek a telhetetlenül kíváncsi Sheldon furcsa találkozásaiból fakadnak a tanárokkal, prédikátorokkal és diáktársakkal, miközben a legzavarosabb és intellektuális kihívást jelentő terület felé tart: tinédzserré válik.
#3

krimi | misztikus | vígjáték

Netflix

Shawn Spencer gyerekkora nem volt egyszerű, azonban maradi rendős édesapjának köszönhetően különleges megfigyelőképességre tett szert. Csakhogy felnőtt korára Spencer valódi... több»

A Psych egy amerikai nyomozós vígjáték-dráma televíziós sorozat volt, amelyet Steve Franks készített az USA Network számára.A sorozat főszereplője James Roday Shawn Spencer, a Santa Barbara-i rendőrség fiatal bűnügyi tanácsadója, akinek "fokozott megfigyelőképessége" és lenyűgöző memóriája lehetővé teszi számára, hogy meggyőzze az embereket arról, hogy látnoki képességeivel megoldja az ügyeket. A Psych premierje 2006. július 7-én volt, a Monk ötödik évadának premierjét követően, és a Monk 2009. december 4-i befejezéséig a sorozat párja volt. A második évad során a sorozatot egy animációs szegmenssel egészítették ki "A kis Shawn és Gus nagy kalandjai" címmel. A Psych volt a 2006-os év legmagasabb nézettségű amerikai alapkábeles televíziós premierje. 2012. december 19-én az USA Network megújította a sorozatot egy nyolcadik évadra, nyolc epizóddal, majd 2013. június 25-én további két epizódot rendelt, így az epizódrend tízre nőtt. 2014. február 5-én az USA Network megerősítette, hogy a Psych nyolcadik évada lesz az utolsó, a sorozat fináléja 2014. március 26-án került adásba.
#2

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy elismert bemondó hirtelen elveszíti képességét, hogy önnkontrollt tanúsítson, és mindenről őszintén beszél. Ez felkeltette egy televíziós író figyelmét, aki meghívja... több»

A sorozat 12 epizódból áll, és hat héten keresztül minden szerdán és csütörtökön két új epizód érkezik a Netflixre. A tizenkettedik és egyben utolsó epizód 2024. június 6-án jelenik meg a Netflixen. Minden epizód időtartama körülbelül 80 perc. A sztori: Song Ki Baek, egy 33 éves egyedülálló bemondó egy műsorszolgáltató állomáson, hirtelen azon kapja magát, hogy képtelen megtartani udvarias és jól nevelt viselkedését, és nem tudja megállni, hogy ne mondja ki az első dolgot, ami eszébe jut. Ahogy egyre nagyobb figyelmet kap, On Joo Woo, egy népszerű televíziós varietéműsor írója elhatározza, hogy megjelenik a műsorában.
#1

66 Nyolcadik oldal  (2011)

(4)

dráma | misztikus | politikai | thriller

Netflix

Johnny Worricker évek óta hűséges tisztje az MI5-nak. Amikor kollégája és társa meghal, egy különös aktát hagy lezáratlanul maga mögött. Ezzel egy időben Johnny összejön a... több»

A Nyolcadik oldal egy 2011-es brit politikai thriller, amelyet David Hare brit drámaíró írt és rendezett a BBC számára, és amely az 1989-es Strapless című filmje óta az első filmje rendezőként. A szereplők között van Bill Nighy, Rachel Weisz, Michael Gambon, Tom Hughes, Ralph Fiennes és Judy Davis. A filmet a Turks & Caicos (2014) és a Salting the Battlefield (2014) című filmek követték, amelyeket 2014 márciusában sugárzott a BBC Two. A három filmet együttesen A Worricker-trilógia néven ismerik. A sztori: Johnny Worricker az MI5 régóta szolgáló tisztje. Legjobb barátja és felettese, Benedict Baron főigazgató összehívja Johnnyt egy találkozóra az MI5 ügynökével, Jill Tankarddal és Anthea Catcheside belügyminiszterrel egy potenciálisan veszélyes jelentés kapcsán. Worricker kiemel egy feljegyzést a nyolcadik oldal alján, amely azt állítja, hogy Alec Beasley miniszterelnök tud a titkos tengerentúli börtönökről, ahol az amerikai hatóságok terrorgyanús személyeket kínoztak. Ha ez igaz, akkor Beasley nem osztotta meg a biztonsági szolgálatokkal a megszerzett információkat, ami brit életek kockáztatásával járhatott...