Az idei Sundance Filmfesztiválon debütált a Bad Behaviour Jennifer Connelly főszereplésével. A színésznő személyesen is megjelent a film premiervetítésén, a vetítést követően pedig interjút is adott.

A film promóciója során Jennifer Connellyt a Tom Cruise-zal való közös munkáról is kérdezték Top Gun: Maverick, amely kapcsán a színésznő elárulta, hogy szerinte Cruise valóban megérdemelne egy Oscart a Top Gun: Maverickben nyújtott alakításáért.

“Ő rendkívüli. Csodálatos munkát végez a filmben. Rendkívüli emberként és fantasztikus színészként is, és szerintem egyszerűen tökéletes. Annyira gyönyörűen testesíti meg ezt a karaktert, és szerintem abszolút megérdemli” - nyilatkozta Connelly a Variety magazinnak.

“Szerintem a film nagyon jól sikerült, és nagyon nehéz ilyen filmet készíteni. Emellett, ha Tom munkásságára gondolunk, gondoljunk csak arra, amit ezért a szerepért tett” - tette hozzá a színésznő. 

“Mindamellett, amit a helyszínen csinál, és hogy milyen csodálatos ezekben a jelenetekben, és hogy milyen kapcsolatokat teremt... Szerintem a Miles karakterével való kapcsolata annyira gyönyörű és megható. De az a munka, amit azokért a repülős jelenetekért végzett, az valami más” - mondta a Connelly.

akció | dráma

SkyShowtime (2023.02.14.)

A légierőnél töltött három évtizednyi szolgálat után Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) tesztpilótaként folytatja karrierjét. Nem akarja, hogy kitüntetésben részesítsék,... több»