Premierdátumot kapott a kultikus akció-fantasy rebootja, egy streamingóriás vette át a Netflixtől a projektet

A klasszikussá vált hős és társai 2026 június 5-én visszatérnek. Az Amazon MGM Studios és a Mattel Films összefogtak, hogy elkészítsék a He-man - A Világ ura (Masters of the Universe) új, élőszereplős változatát.

A rendezői székben az Űrdongóból ismert Travis Knight foglal helyet, a forgatókönyvet Chris Butler írja. Történetünkben a tízéves Adam herceg egy űrhajóban a Földre zuhan és elveszíti szeretett varázskardját - az egyetlen dolgot, ami Eterniához, otthonához köti. Húsz év elteltével végre megtalálja, majd visszatér az űrbe, hogy szembenézzen Skeletorral és a gonosz erőivel - azonban a győzelemhez először az Univerzum legerősebb emberévé kell válnia. A reboot az elmúlt években már többször stúdiót váltott, a film története a Sonynál kezdődött, a Netflixnél folytatódott, majd végül az Amazonhoz került.

He-man karaktere gazdag múltra tekint vissza, 1982-ben, akciófiguraként jelent meg először, majd 1983-ban saját sorozatot is kapott. Azóta animációs és élőszereplős formában (He-Man - A világ ura Dolph Lundgrennel) is számtalan sorozatot, filmet megélt - legutoljára Kevin Smith keltette életre A világ ura: Kinyilatkoztatás című Netflix sorozatában.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

A világ ura című filmben a hercegből harcossá vált He-Man-nek újra szembe kell szállnia Lord Skeletorral az Eternia bolygón. A győzelem érdekében He-Man és társai a Földre... több»