Az új kedvenc a filmek közt a Honeymoonish azaz Emlékezetes nászút, őt követi a sorban Cukormáz nélkül és A Neander-völgyi ember titka. Ez azonban csak a mai állás, kérdés, hogy a héten hogy alakul a sorrend.

A kuvaiti romantikus vígjáték  komikus félreértések és leleplezések során kalauzolja végig a nézőt, ahogy Noor (Nour AlGhandour alakítja) és Hamad (Mahmoud Boushahri) elindulnak egy elég érdekes nászútra...

A gondtalan lelkű Noor mindig a pillanatnak él, míg Hamad pontos tervező, és nem hisz a kísérletezésben. A barátaik figyelmeztetései ellenére úgy döntenek, hogy összeházasodnak. Döntésük azonban - ahogy az várható volt - hamarosan konfliktusokat szül... Vajon igaz lehet-e, hogy az ellentétek valóban vonzzák egymást?

A szívmelengető film a szerelem és a második esélyek erejének összetettségét tárja fel, ami végül egy egész kiszámíthatatlan végkifejlethez vezet.  

Ebben az alkoásban debütál filmvásznon a kuvaiti divatblogger és modell, Ascia Al Faraj is, aki Noor közeli barátja és titkos házasságközvetítője, elkötelezett feleségének szerepébe bújik. 

A legújabb modern rom-kom drámát Elie Seeman libanoni rendező készítette.

Ha kíváncsi vagy rá, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

romantikus | vígjáték

Egy friss házaspár a nászútjukon döbben rá, hogy valójában teljesen különbözőek. De vajon az ellentétek vonzzák egymást? több»