2024.04.30 10:38 Yosihiro Olvasottság: 244x
5

Veszéllyel teli szerelem?

Először is szeretném megköszönni a jegyeket a Mafab oldalnak. Az előzetesekből és a halottakból a következőre számítottam. Egy látványos akciós és érzelmekben gazdag filmre, ahol persze a vígjáték része sem marad el. Nos ebből a sorból sorrendben a vígjáték, látvány és akció maradt meg.

Ennél egyszerűbben nem lehet összefoglalni ezt a produkciót. Osztom azt a véleményt, hogy A kaszkadőrök világa a filmiparban díjazást érdemelne, mert igazából nagyon háttérbe vannak szorítva. Ennek kapcsán ez a film felkeltette az érdeklődésemet, és ugyan inkább egy látványos akciós vígjátékot kapunk, ahol nagyon burkoltan beletekinthetünk A kaszkadőrélet rejtelmeibe is. Klasszikus filmnek nem mondanám, de az össz produkció nálam elérte a négy csillagot, és ezt is csak azért, mert a humor része szinte tartotta a filmet.

Veszéllyel teli szerelem?

Ha végiggondolom, és nem lett volna ennyi szleng, humor, beszólás, vicces jelenet, akkor bizony ez gyengécske lett volna. Összességében a történet nálam közepes, a rendezés jó. A szereplők tudtak adni a film egészéhez, így ők jól teljesítettek. A látvány, hang és képi effektek, arra megadnám az öt csillagot. Így ha jól összegyúrom, számomra a négy csillag a csúcs. Nézzük csak a negatívumokat is. A legjobban amit hiányoltam, az érzelmek és a szerelem. Ezt a dolgot annyira könnyen letudták, hogy már fájt, és a romantika része is nagyon nagyon az elvárt alatt maradt. A két főhős kapcsolata között nem érzeni azt a bizsergést, ami kell egy igazi romantikához. Nem láttam a tekintetekben azt, hogy most tényleg el akarják játszani azt, hogy oda vannak egymásért, helyette kapunk csupa vicces jelenetet és beszélgetéseket, hol telefon, hol voki tokin. Negatívum nekem a történet is, hiszen ugyan próbálták látvánnyal ezt kompenzálni, de valahol nekem üres maradt. Egy sablonos történet, úgymond extra nincs benne. Amikor azt kérdezik, mi ragad meg a filmből, akkor a vicces és akciós jelenetek, és talán Emily Blunt karaoke éneke és a legvégén Jason Momoa szereplése. Persze ez mindenkinek egyedi, de azért ezek fő momentumok voltak. A humor része viszont jó, szórakoztató és nézhető. Főleg olyan jeleneteknél, mikor Ryan és Emiliy épp egymásnak esnek akkor, amikor Ryan be van öltözve idegennek, de több olyan is van, mondhatni jól sikerült. Igazából, ha ez a film tisztelgés akart lenni A kaszkadőrök munkájának, akkor persze kapunk ízelítőt, de a valóság szerintem más. Sajnos a mai technika már túllép azon határon, hogy ne tudja megvalósítani azokat a jeleneteket, embereket, ami lehetetlen lenne. Másrészt a színészek dublőrei, akik bizony kockáztatnak is azzal, hogy egy esés, ugrás kapcsán bármi megtörténhet. Igaz, az is, hogy van olyan színész, aki mindent bevállal, és mégis nehezen éri el a csúcsot. Csak ajánlani tudom ezt a filmet mindenkinek, akár a család számára is remek kikapcsolódás lehet bármikor. Üdv: Yosi

akció | dráma | vígjáték

Colt Seavers (Ryan Gosling) egy kaszkadőr a balesete után új esélyt kap, amikor visszahívják egy filmes projekthez. Itt találkozik egy korábbi munkatársával (Aaron Taylor-Johnson),... több»

5