Közösség

Életrajzok elutasítása

 
F79   2024.04.30 15:33
0

Tisztelt Szerkesztők!
A mai napon 3, több hazai és külföldi oldal áttekintése után, általam (saját szóhasználatommal, saját stílusomban) megírt életrajzokat azzal utasították el, hogy „Kedves felhasználónk! Köszönjük beküldött életrajzot, de nem áll módunkban mesterséges intelligencia által írt szövegeket megjeleníteni az oldalunkon. Arra buzdítunk, hogy saját megfogalmazásodban oszd meg a tartalmaidat. Üdvözlettel: A Mafab csapata”
Ezt vehetném akár elismerésnek is, de inkább csak bosszantó. Mi alapján vonják kétségbe a szavaimat? Korábban nem fordult elő ilyen indok (vagy inkább ürügy). Ezért kár időt és energiát fordítanom az oldal tartalmainak építésére, főleg úgy, hogy az elmúlt hónapokban egyre kevesebb időt tudok fordítani minderre, és eddig örömmel működtem közre a saját tartalmak létrehozásában. Sőt, korábban még én jeleztem, ha szó szerint átvett, igénytelenül lefordított tartalmakat találtam az oldalon.
Várom megtisztelő válaszukat.

 
hp 2024.05.01 15:41
1

Szia, nagyon köszi, hogy szóltál, nagyon úgy néz ki, hogy a rendszer hibázott (igen kellemetlen módon épp a Te esetedben), ezért elnézést kérünk, természetesen jóváhagyjuk mindhárom szöveget. Ha bármikor valami rendellenességet észlelnél, jelezz legközelebb is, figyelünk és orvosoljuk a hibákat.

 
F79 2024.05.01 19:13
0

Szia, köszönöm a gyors reakciót. Valamiért meg voltam győződve, hogy személyesen hagyjátok jóvá az életrajzokat, ezért nem értettem a dolgot. Ezek szerint van egy gépi előszűrés, amin fennakadtam? :)

 
hp 2024.05.01 19:22
1

Az csak természetesen, hogy rögtön reagálunk. :) Személyesen hagyjuk jóvá, mindent elolvasunk, de igen, van egy szűrés eredetiségre és AI tartalomra.