2024.04.15 20:28 Yosihiro Olvasottság: <100x
0

A dűnék sztárja

Hát igazából nem voltam elragadtatva a második résztől. Többet vártam, főleg a szereplőktől és a karakterektől. Valahogy belesimult az első rész hangulatába, és ugyan kapunk látványos és fordulatos történetet, valahol mégis hiányérzetem maradt. A szerelem és romantika, ami szerintem jobban megdobta volna ezt a történetet, azt elhanyagolták, és helyette egy úgymond megváltót emelnek a főszerepbe már-már isteni hatalommal.

Misztikum, az van bőven, és mindig jókor kerül elő. A végeredmény pedig egy harmadik rész lesz szerintem, mert a szerelem nem alszik, és a hatalom sem. Bosszúállás, hatalom, némi harc és vallási-politikai nézetek is előkerülnek ebben a részben. Nekem ez a világ valahogy ridegnek tűnik, nem tudott ez a rész úgy megfogni, mint az első.

A dűnék sztárja

Vártam valami kiszámíthatatlant vagy egyedit, de igazából nem kaptam. Ha jól gondolom, akkor a család további története fog következni, ahol megjelenik majd a kishugica, aki szintén valamilyen erővel bír majd. Akkor most ezen a bolygón béke lesz, minden rendben, de mi lesz a szerelemmel, mert a hölgy elég durcásan hagyta ott az úgymond új uralkodót, és vetette bele magát a sivatag dűnéibe. Na ez jó kérdés, de reméljük, lesz ilyen jó a folytatás is, mint ami idáig volt. Összefoglalva, nem kaptam pluszt a látványon kívül. Az érzelmek és harci jeleneteknél a pulzusom nem emelkedett, és talán a kíváncsiság az, ami leköti az embereket, bár voltak pillanatok, amikor majdnem unalmasnak érzetem. A szereplők ismét nem adtak a filmhez, hanem a történet és a cselekmények adják a fő gerincet. Nálam így ez a rész csak három csillagot kap, sajnos nem éri el a négy csillagot. Üdv: Yosi

akció | dráma | kaland | sci-fi

Egy messzi jövőben, amikor bolygóközi királyságok között oszlik meg a hatalom, két uralkodó dinasztia ádáz harcot vív az Arrakis bolygó feletti uralomért. E világon hatalmas... több»

0