2024.05.01 23:30 Kinga Kecskeméti Olvasottság: <100x
0

Nem is tudom...

Hú, hát ez nehéz dió! Nem is tudom, mit láttam, olyan üresek a gondolataim, nem jut eszembe semmi. Most ez jót jelent, vagy sem??? Azt tudom, nem váltott ki belőlem mélyebb érzelmeket, de nem is unatkoztam.

Ha azt nézem, mennyire volt szórakoztató, akkor 4 csillag, ha a mondanivalóját, akkor csak 3.

Nem is tudom...

Annyira mély lelki, baráti (?) kapcsolat indult rögtön az elején Carol (Blythe Danner) és a medencés srác között, hogy én sajnos, nem hittem el később a Billhez (Sam Elliott) való nagy vonzódást.

Sőt, míg Lloyddal (Martin Starr) mindenről tudtak beszélgetni, addig Billel csak semmitmondó szavakat váltottak, meg minden a gazdagság mutogatásáról szólt (legdrágább kaja, pia, hajókázás stb.)

Úgy gondolom, hogy Carol voltaképpen egy jómódú, életunt, kicsit megkeseredett nyugdíjas hölgy volt, aki még 20 év múlva se tudta elengedni teljesen szeretett férjét. Talán a folyamatos ivászata is ezért volt, állandóan borospohárral láttam a kezében. Az elején azt hittem, hogy alkoholista.

A barátnőivel töltötte el üres napjait, de őket se igazán fogadta a bizalmába. A lányával való kapcsolatáról se tudtunk meg sok mindent.

Azt viszont szerettem, hogy életuntsága ellenére sem volt pesszimista, és volt humora.

Nem túlzok, úgy hiszem, talán a „Patkány” volt a legfontosabb szereplő Carol számára, mert kizökkentette őt a komfortzónájából, ráébresztette, hogy szüksége van másokra, nem lehet mindig egyedül élni, és a jelenben kell lenni.

A főszereplőt alakító színésznő (Blythe Danner) idős kora ellenére is gyönyörű volt, és tökéletesen játszott, bőven hozzájárult a 4 csillagos értékelésemhez.

Ja, és nagyon szép volt a dal végén, amit Lyold (Martin Starr) énekelt, külön tetszett, hogy nem tökéletes hangon, hanem, mint ahogy egy amatőr megírta.

dráma | romantikus | vígjáték

Carolnak, a hetvenes éveiben járó özvegynek szembe kell néznie a szerelemtől, a családtól és a haláltól való félelmével. A nő eldönti, hogy újra ismerkedni fog, azonban a... több»

0