Film tartalmak

Bridget Jones végre szerencsés az életben. Van egy remek forgatókönyvírói állása, kis, bár apátlan családja és egy új barátja. Ám hamarosan nem csak a... több»

54 Szent  (2023)

Ismeretlenek hatolnak be a gnieznói székesegyházba, és ellopják a lengyel kereszténység alapítójának, Szent Adalbertnek a hamvait tartalmazó életnagys... több»
Seishiro Nagi, a lusta gimnazista másodéves, akire a "bosszantó" a legjobb szó, és osztálytársa, Reo Mikage felfedezi, hogy tehetséges a fociban, és a... több»
Tóth Miklós 1968-ban beleszeret Alexandra Parmenterbe. Szerelmüket azonban a történelem viharos eseményei megtörik, egykor mély érzelmi kötődésüket eg... több»
A legjobb barátnők, Grace Caroline Currey és Virginia Gardner ismét szerepet kapnak. Karaktereik hegymászó szakértelmét és túlélési elszántságát kocká... több»
Az elbeszélés Homérosz Odüsszeiájából merít ihletet, és két kamasz útját mutatja be, akik Dakarból indulva Európába utaznak. Tudtukon kívül veszélyekk... több»
Három különböző történet három nagyon különböző emberről: Egy nyughatatlan férfiról, aki megpróbálja visszaszerezni irányítást az élete felett; egy za... több»
A Hívatlanok: Első fejezetében megismert borzalmak folytatódnak. ... több»
Az ötszörös Oscar-díjas Gladiátor folytatása. A cselekmény néhány évvel később játszódik: Lucius, a császár húgának, Lucillának fia felnőtt. Semmi se... több»
A látszólag békésnek tűnő Downtown mindennapjaiban mindig történik valami. Hőseink egy újabb, harmadik történetben térnek vissza. ... több»