Rólam

Hello! Elég sajátos ízlésem van filmek és sorozatok terén. Vannak olyan alkotàsok amelyekért mindenki oda van, én mégsem láttam belőle egy részt sem és nem is vonz. Van ami sokak szerint gyenge, ám én mégis imádom. Bizonyos kedvenceket bármennyiszer meg tudok nézni. És az igényes, tanulságos meséket is szeretem. Az általam alkotott vélemények alapján, picit engem is megismerhettek.

 

Vélemények (382)

2024. 05. 12.
Abszurd. Idegesítő. Meghökkentő. Borzalmas.... több»
2
2024. 05. 11.
Szerintem jó volt, összeszedett. Az Asunta örökbefogadó anyját megtestesítő színésznő brutál jól hozta a zavart, orvosi eset szerepet. Végig vártam, hogy kiderüljön az in... több»
2024. 04. 28.
Az első két részben gyakorlatilag semmi nem történik, aztán kezd kibontakozni. Olyan cselekményt mutat be a sorozat, ahol mindenkiről kiderül valami fincsiség... A végére... több»
Nekem nem tetszett a film, és a szereplők is borzalmasak voltak, nem voltak szerethetőek. Talán a hallucinátor nagyanyja hagyta bennem a legmélyebb nyomot.... több»
2024. 04. 01.
Arról, hogy mennyire vonzunk be dolgokat, nem sok dolog derült ki. Van, aki hisz benne. Gyerekkoromban anyám sokat mondogatta, hogy ha pesszimista voltam, hogy nem sikerü... több»
Az idegen (2020)
Clickbait (2021)