Rólam

Szüleim elmondása alapján, még járni és beszélni se tudtam, de amikor  zenei műsor ment a tv-ben, mint például akkoriban a "Ki mit tud", akkor felültem a kiságyban és érdeklődéssel figyeltem.

Gyermekkoromban is nagy tehetségem volt a zenéhez, akár egyszeri hallásból vissza tudtam játszani bármilyen dallamot, bár később ezt a tudásom komolyabb szinten nem kamatoztattam.



Érdeklődésem elég hamar a zene mellett a filmek felé is fordult. Én még azon társadalom gyerekei közé tartozom, akik előszeretettel bandázták, vagy bunkereztek kint az utcán vagy a közeli erdőkben, de a vasárnap reggel az mindig lustálkodással és mesenézéssel telt, egyik gyerekkori kedvenc rajzfilmem a Hé Arnold volt. 


Aztán 1994-ben, mikor 8 éves voltam, megjelent Az oroszlánkirály rajzfilm a mozikban, ez volt az első olyan filmes emlékem, amit moziban láttam. Szerintem valahol, akkor kezdődött el nálam a mozi szeretete.

Nagyon szerettem írni, már gyerekként is történeteket, vagy regényeket, és aztán tinédzserkoromban a számítógép gyors terjedésének köszönhetően, már 13 évesen autodidakta módon megtanultam vakon gépelni és írásaimat hamar rögzíthettem is.

A filmek mellett elkezdett érdekelni a sztárvilág is. Egyre többet foglalkoztam, kutattam, kerestem információkat kedvenc filmes személyiségeimről, és persze jobban megszerettem volna ismerni, mivel érdekeltek a valódi élethelyzetek is. Akkoriban nagyon képben voltam a filmek terén, és egy ismerettség által lehetőséget kaptam, hogy egy magyar filmes adatbázis oldal szerkesztője legyek.



Aztán 20-as éveim elején az élet teljesen más területre vitt és évekig volt, hogy nem volt lehetőségem semmilyen filmet se nézni, és teljesen kikerültem a "filmes világból" és csak pár éve kezdtem újra "visszatérni". 
E mellett sok más hobbim van, főleg kreatívitás és alkotás terén, mint például elsősorban a fotózás, de szívesen írok meséket és novellákat is, vagy éppen ha kedvem van festek egy képet. 


Az hogy milyen filmeket nézek meg épp a hangulatomtól függ. A többi meg itt van az adatlapomon :)

Köszi, hogy végig olvastad! :) Ha tetszett kövess itt az oldalon! :)

Vélemények (178)

Tini könyvből tini film
Egy tiniknek szóló könyvből nem igazán lehet jobbat alkotni, mint egy tini film. 2006-ot írtunk, amikor Magyarországon megjelent az első Hannah Swensen könyv; akkoriban é... több»
2024. 01. 02.
Idegen, aki valójában ott se volt?
Nagyon másra számítottam, amit kaptam ettől a filmtől. Első gondolatom az volt, mikor megnéztem, hogy hát ez meg mi volt most – megtörtént-e vagy sem valójában –, mármint... több»
2023. 10. 17.
Miért kellett megcserélni a karaktereket?
Nem lett volna rossz ez a film, ha nem láttam volna az első részét. Legalábbis a film még egy korábbi a Vissza a mamahotelbe című film folytatásaként készült. Csakhogy ne... több»
2023. 10. 08.
Altató helyett tudom ajánlani
Nem igazán tudtam hova tenni a film címét, mert számomra nem erről szólt a film, hogy senki se szeretné Jeanne-t. Kezdetben még egész jól alakul a film, de aztán egy idő ... több»
Szerelembe esni az első pillanatban
Lehet, hogy egyeseket megmosolyogtat ez a kijelentés, de én bizony megszerettem ezt a filmet az első pillanattól fogva. Egy igazi érzelmi hullámvasútra ültetett fel. Az r... több»
Aranyélet (2015)
A játszma (2022)