Mától a Netflixen: Megérkezett a nagysikerű vígjáték sorozat utolsó előtti, 6. évada

Folytatódik a népszerű vígjáték sorozat spin-offja: lassan a végére érünk kedvenc karakterünk, Sheldon Cooper gyerekkori történetének. Mától megtekinthető Az ifjú Sheldon hatodik évada a Netflixen.

Nem könnyű zseniális fiúnak lenni egy kelet-texasi kisvárosban, és különösen nem könnyű Sheldon Coopernek (Iain Armitage), az Agymenők előzménysorozatából ismert karakter fiatal énjének, a furcsán figyelmes és szociálisan esetlen főhősnek. Lehet, hogy Sheldon csodagyerek a természettudományokban és a matematikában, de ugyanilyen figyelemre méltó tehetsége van ahhoz, hogy éppen rosszkor a nem megfelelő dolgokat mondja és csinálja. Sheldon életét az eredeti széria felnőtt karakterét játszó Jim Parsons narrálja, aki producerként is közreműködik a sorozatban.

Az Agymenők Emmy-díjas csapata, Chuck Lorre és Steven Molaro által létrehozott Az ifjú Sheldon című sikersorozat a már ismert felnőtt elméleti fizikus karakterének eredettörténetét meséli el, így a sorozat elengedhetetlen kiegészítője. De Az ifjú Sheldont önállóan is érdemes nézni, hiszen belemerülhetsz a '80-as évek végének, '90-es évek elejének vicces, a külvárosi diszfunkciókat bemutató, felnőtté válálásról szóló sorozatába.

Az ifjú Sheldont eredetileg is hét évadosra szánták a készítők, így az utolsó előtti szezon érkezett meg most a Netflixre.
Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

vígjáték

Sheldon és családja visszatér a hatodik évadban - a családtagok egyre furcsább dolgokat művelnek, Sheldon pedig komolyan elgondolkodik azon, vajon mi lehet a gond a családjával. több»