2. évadot kap a 90%-os kém vígjáték sorozat, de egyik főszereplő sem tér vissza

Az Amazon Prime Video megújította a Mr. & Mrs. Smith-t a második évadra. A főszereplők, Donald Glover és Maya Erskine azonban nem térnek vissza a 2. évadban.

Glover társalkotóként és executive producerként, míg Francesca Sloane továbbra is showrunnerként vesz részt a munkában. Glover emellett Childish Gambino-ként turnézik majd 2025 augusztusától februárjáig.

Glover és Erskine képviselői nem kommentálták a távozásukat, írja a Deadline. Jennifer Salke, az Amazon MGM Studios vezetője az első évad sikerét és az alkotók innovatív munkáját méltatta. A sorozat a 2. évadban antológia formátumot vehet fel, amelyben egy új párost láthatunk Jane és John Smith szerepében.

A Mr. és Mrs. Smith a Brad Pitt és Angelina Jolie főszereplésével készült 2005-ös film feldoglozása. A New Regency és az Amazon MGM Studios által gyártott sorozat középpontjában két idegen áll, akik egy elrendezett házasságban kémként tevékenykednek, akik kockázatos küldetéseket vállalnak, miközben valódi érzelmek alakulnak ki köztük.

A februárban bemutatott első évadot a kritikusok elismeréssel fogadták, a Rotten Tomatoes-on 90%-os támogatottságot ért el.

akció | krimi | vígjáték

A Mr. és Mrs. Smith ezen változatában két magányos idegen egy titokzatos kémügynökségnél kap munkát, amely kémkedéssel, gazdagsággal, sok utazással és egy álomotthonnal teli... több»