Válogatás a legjobb spagetti westernek közül

#20

78 A zsoldos  (1968)

vígjáték | western

Egy munkást azzal bíznak meg, hogy segítsen egy bányatulajdonosnak ezüstöt szálltani a texasi határon át, a Mexikó Forradalom idején.

#19

dráma | háborús | western

Rongyos csavargó kéredzkedik föl egy postakocsira. Az elképedt utasok megvetéssel, gyűlölettel fogadják. Néhány perc múlva azonban Juan bosszút áll rajtuk, kirabolja őket.... több»

#18

86 Nevem: Senki  (1973)

(12) (6)

vígjáték | western

A legendás Henry Fonda ebben a klasszikus olasz spagetti westernben egy köztiszteletben álló, a visszavonulást fontolgató békebírót alakít, akit mindössze két dolog választ el... több»

#16

western

Netflix

A Rogers klán tagjai Maria szeme láttára akasztják fel annak férjét. A nő bosszút esküszik és miután családjától nem kap segítséget, a fekete kesztyűs Manuelt fogadja fel.... több»

#14

western

Egy fiatal férfi csatlakozik egy öregedő törvényenkívülihez hogy segítsen neki megbosszulni családja halálát. A törvényenkívüli nem is tudja, hogy a fiatal idegen egyike... több»

#12

73 Keoma  (1976)

(2)

dráma | western

Keoma, a félvér indián a polgárháborút követően hazaérkezik. Testvérei azonban eredete miatt nem jó szemmel nézik visszatérését, és pikkelnek rá. Keomának nem csak ezt kell... több»

#11

86 Django  (1966)

(3)

akció | western

Netflix

Django egykori katona, aki az amerikai polgárháborúban az Unió seregében harcolt, de Délről származik. Sáros, mocskos és kihalt vidéken vezet az útja, maga után egy koporsót... több»

#10

65 A mészárlás ideje  (1966)

(2) (5)

western

Thomas Corbett, az aranyvadász visszatér szülővárosába, ahol megtudja, hogy Scott és bandája az egész környéket sakkban tartja. Megkeresi részeges féltestvérét, Jeffet, és... több»

#9

68 Számadás  (1966)

western

John a bűnözők rémálma, ugyanis előle senki sem menekülhet. Precíz munkájáért Brokston felajánlja, hogy segíti mindenben, ami szükséges ahhoz, hogy ő lehessen a szenátor.... több»

#8

59 Se sei vivo spara  (1967)

(1) (2)

horror | western

Egy félvér bandita érkezik egy szürreális vadnyugati kisvárosba, ahol különböző csoportok küzdenek egymás ellen az amerikai hadseregtől ellopott arany megszerzéséért. több»

#7

67 Ringo visszatér  (1965)

(3) (1)

akció | dráma | romantikus | western

Amikor a polgárháború véget ér, a súlyosan sérült és részleges amnéziában szenvedő Montgomery Brown (alias Ringo) elhatározza, hogy visszatér szülővárosába, a... több»

#6

89 Egy maréknyi dollárért  (1964)

(11) (11)

dráma | western

Az amerikai határ közelében fekvő mexikói városkába, San Miguelbe egy fegyveres marcona érkezik. Az idegen, a titokzatos Joe (Clint Eastwood) hamar barátságot köt a helyi ivó... több»

#5

western

TV-ben (DUNA, csütörtök 01:33)

Indio (Gian Maria Volonté), a veszedelmes bűnöző megszökött a börtönből. Miután az eset Mortimer (Lee Van Cleef) ezredes tudomására jut, a szökevény nyomába ered, akinek szép... több»

#4

88 A halál csöndje  (1968)

(1) (1)

western

Új-Mexikó havas hegyei közt brutális fejvadászok kegyetlen vérengzést visznek végbe banditák között. Silenzio, az öldöklést túlélő revolverhős vállalja a reménytelen... több»

#3

akció | western

El Chuncho banditái kirabolnak egy fegyverekkel megrakott vonatot, hogy eladják azokat Elias forradalmárainak. Az egyik utas, Bill Tate, segíti a banditákat, akikhez csatlakozik is -... több»

#2

94 A Jó, a Rossz és a Csúf  (1966)

(64) (50)

western

TV-ben (Film Mánia, csütörtök 01:33)

A polgárháború idején a vadnyugaton játszódó történet főhősei ugyanazt szeretnék: pénzt. A Jó, aki fejvadászként keresi kenyerét, és a  körözött bűnöző, a Csúf... több»

#1

93 Volt egyszer egy vadnyugat  (1968)

(42) (30)

western

Frank, a gyilkos bandavezér feladata, hogy megtisztítsa a terepet a terjeszkedő vasúttársaság elől, hogy potya áron jussanak hozzá a sínek melletti területekhez. Jill, az egykori... több»