A 8 legjobb új sorozat, amit a hétvégén neked is streamelned kéne!

Bár még egy-két hetet valóban várnunk kell néhány mozis premierre, viszont addig sem maradunk jó sorozatok nélkül, hiszen a streaming platformok továbbra is remek tartalmakkal látnak el bennünket.

Hogy megkönnyítsük a dolgotokat, össze is állítottunk egy rövid listát olyan sorozatokból, amelyeket semmiképpen sem érdemes kihagyni. Nemrégiben debütált A szolgálólány meséje negyedik évada, amely bár jó ideje meghaladta Margaret Atwood regényét, a sztori továbbra is szövevényes tudott maradni, ráadásul egy jó adag társadalomkritikát is belepakoltak készítők.

Az utóbbi hetekben egyre gyakrabban lehetett belefutni az Invincible animációs szériába. A produkció hangulatát és történetét valahol a Watchmen és A fiúk között lehet lehet elhelyezni. Megdöbbentő sztori és gore az, ami jellemzi ezt a sorozatot.

Nem érdemes viszont kihagyni a Halstont sem, persze mindenki arra vár, hogy Ewan McGregor újra Obi-Wan Kenobi szerepében térjen vissza, annyit viszont elárulunk, hogy ez sorozat garantáltan feledteti ezt a szívfájdalmat.

Nem is húzzuk tovább az időt, érdemes böngészni az alábbi listát, és persze azt is fontos elárulunk, hogy az egyes adatlapokon található “Lejátszás…” - feliratú gombra kattintva közvetlenül elérhető a streamingelni kívánt tartalom, amennyiben van előfizetésetek a szolgáltatónál.

#8

76 Legyőzhetetlen  (2021)

(2)

akció | animáció | dráma | fantasy | horror | kaland | sci-fi | thriller

Amazon Prime Video

Animációs sorozat egy tiniről, akinek apja a legerősebb szuperhős a világon. több»

Az Invincible az idei év első felének kétségtelenül egyik legnépszerűbb animációs sorozata, amely mindent megváltoztat, amit eddig a szuperhősökről hittünk. Elérhető az Amazon Prime-on.
#7

dokumentum | krimi

Netflix

A Sam fiai akta egy életen át tartó megszállottságot eredményezett Maury Terrynél, akinek meggyőződése, hogy a gyilkosságokért egy sátánista szekta felelős. több»

Rendező: Joshua Zeman
Szereplők: David Berkowitz
Hátborzongató krimi, amelyre a vallási fanatizmus árnyéka borul. A Sam fiai már megtekinthető a Netflix műsorkínálatában.
#6

65 Yasuke legendája  (2021)

(2)

akció | animáció | dráma | kaland | thriller

Netflix

Afrikából érkezett, és egy brutális hűbérúr oldalán harcolt Japánban. A Fekete Szamurájként ismerik, és legenda vált belőle. több»

Rendező: Lesean Thomas
Szereplők: Lakeith Stanfield
Yasuke a fekete szamuráj legendáját dolgozza fel mindezt egy izgalmas animációs sorozatban. Elérhető a Netflixen.
#5

81 A szolgálólány meséje  (2017)

(34) (11)

dráma | sci-fi | thriller

HBO Max

A Margaret Atwood immár klasszikusnak számító regényén alapuló A szolgálólány meséje (The Handmaid’s Tale) a disztópikus, Gileád Köztársaság nevű totalitárius... több»

Megérkezett napjaink egyik legsikeresebb sorozatának negyedik évada, amely még komorabb végkimenetelt jósol. A sorozat megtekinthető az HBO GO műsorkínálatában.
#4

73 Halston  (2021)

(3) (1)

dráma | életrajzi

Netflix

A Halston nem csupán egy márkanév, a divatszakmában ez jelképezi a luxust, a státuszt és a hírnevet. több»

Oké, Ewan McGregorról mindig is tudtuk, hogy napjaink egyik legzseniálisabb színésze, az ikonikus divattervező, Halston szerpében pedig egyenesen fenomenális! Elérhető a Netflixen.
#3

89 Easttowni rejtélyek  (2021)

(30) (4)

dráma | krimi | misztikus

HBO Max

Pennsylvania egyik kisvárosában követhetjük egy nyomozó lépéseit, ahogy helyi gyilkosságokat derít fel, és megpróbálja széthullóban levő életét rendben tartani. A... több»

Egy vérbeli krimi, amelynek helyszínéül egy amerikai kisváros szolgál, a sorozat főszerepeiben ráadásul Kate Winslet és Guy Pearce láthatóak. Már elérhető az HBO GO-n!
#2

72 A földalatti vasút  (2020)

(3) (1)

dráma

Amazon Prime Video

Egy Cora nevű fiatal nő elképesztő felfedezést tesz, miután megpróbál szabadulni a rabszolgaságból. több»

Colson Whitehead regényének adaptációja egy megrázó történet a rabszolgaságról. Elérhető az Amazon Prime Video-n!
#1

75 Mythic Quest  (2020)

(2)

vígjáték

Apple TV+

Fergeteges sorozat egy videojáték fejlesztő csapatról, akik szeretik feszegetni a határokat. több»

Akik imádják a videojátékok világát, azoknak kihagyhatatlan az AppleTV sorozata, amelynek ráadásul már a másodikv évada hasít a streamingen.