A Creed III-ban visszatér Mr. T Clubber Langként?

Alig került a mozikba, de már hatalmas siker a Creed II. - és igen, minden bizonnyal bízhatunk benne, hogy a producerek és az alkotók látnak még potenciált a filmben, vagyis számolhatunk a Creed III-mal.

Bár a folytatás tervét még nem jelentették be, és valószínűleg várni is fognak vele még pár hónapot, a találgatások – és az ötletelések - már elindultak.

A minden idők legsikeresebb hálaadási élőszereplős filmjévé avanzsált Creed II. rendezője, Steven Caple Jr. nemrég arról beszélt, hogy nem fog hazudni: igenis megfordult a fejében, hogy visszahozzon még egy legendás karaktert a potenciális folytatásban, mégpedig a Mr. T alakította Clubber Langot, aki igen fontos szereplő volt Rocky III-ban. Ráadásul a filmben nem igazán tudjuk meg, hogy kicsoda is ő pontosan  - a ringen kívüli élete így csupa rejtély, ami számtalan lehetőséget ad a kreatívok kezébe, hogy valami igazán izgalmas és eredeti életutat kerekítsenek neki, ha úgy tartja kedvük.

Tekintettel arra, hogy a Rocky 3. része egy igazi közönségkedvenc, illetve arra, hogy Mr. T egy ikonikus színészlegenda – és nem mellesleg arra, hogy a Creed II-ben milyen jól sült el Ivan Drago visszatérése, az ötlet kifejezetten jónak tűnik, és valószínűleg Sylvester Stallone sem áll majd neki mereven ellent.

Már csak az a kérdés, hogy milyen történeti csavarral tudják az írók visszaemelni a karaktert Adonis Creed életébe – hiszen az egy hatalmas öngól lenne, a harmadik rész a másodikat ismételné, vagyis nem Clubber Lang, hanem a fia vagy a lánya lenne a kapocs.

Ez még  tulajdonképpen a jövő zenéje, hiszen a Creed II még hosszú hetekig látható a mozikban, az alkotók pedig igazán megérdemelnek egy kis szünetet és pihenést.