A hét legjobb poszterei: A dzsungel könyvétől Tom Hiddleston sci-fijéig

Új rovattal jelentkezünk, melyben összegyűjtjük nektek a hét legjobb posztereit minden pénteken. 

Bőven jutott poszterekből ezen a héten is. A Coen-fivérek Ave, Cézárjától, A dzsungel könyve-n át a Batman v Superman-ig számos sikervárományos produkció kapta meg első plakátját, de kaptunk posztert Helen Mirren háborús thrilleréhez, Natalie Portman westernjéhez, a Star Wars VII-hez és Johnny Depp vígjátékához is. Ha valamelyik film felkeltette az érdeklődésed, kattint a poszter feletti linkre, és tudj meg még többet az adott produkcióról. Lássuk!

Batman Superman ellen - Az igazság hajnala

A két eddig poszter összeragasztott változata. Kellett egy ilyen is.

Batman Superman ellen - Az igazság hajnala

Nagyfater elszabadul

Robert de Niro és Zack Efron feregeteges utazása hamarosan a mozikban.

Eye in the Sky

Az első előzetes után kimondottan ígéretesnek tűnik Helen Mirren háborús thrillere. A főbb szerepekben továbbá: Aaron Paul és Alan Rickman.

Eye in the Sky Helen Mirren poszter

The Free State of Jones

Van itt valaki, akit nem érdekel Matthew McConaughey polgárháborús drámája?

The Free State of Jones Matthe McConaughey poszter

Ave, Cézár

A Coen-fivérek új filmjéről talán már mindenki hallott, a kattintás után szinkronos előzetesünk is van. A főbb szerepekben: Scarlett JohanssonChanning TatumTilda SwintonRalph FiennesGeorge ClooneyJosh Brolin. Még jó, hogy várós!

Ave, Cézár poszter

High-Rise

Egy újabb sztárparádéval érkező produkció, ráadásul egy sci-fi. Talán nem ismerős még a címe, de íme a szereplőgárda: Tom HiddlestonJeremy IronsSienna MillerLuke EvansElisabeth Moss. Máris más, nem igaz? A kattintás után előzetes is van.

High-Rise  Tom Hiddleston poszter

Jane Got a Gun

Natalie Portman és Ewan McGregor nehéz sorsú westernje idén végre a mozikba kerül. Előzetes és további infromációk az adatlapon.

Jane Got a Gun poszter Natalie Portman

Star Wars - Az ébredő Erő

Ezt a filmet tényleg nem kell senkinek bemutatni. Ellenben van hozzá egy új IMAX poszterünk.

Star Wars - Az ébredő Erő poszter IMAX

A dzsungel könyve

A szinkronos előzetes és a jelenetfotók után ezen a héten posztereket is kapott a lélegzetelállító látványú film. A kattintás után a karakterposztereket és a bannert is megtaláljátok.

A dzsungel könyve poszter

Yoga Hosers

Johnny Depp (és lányának közös) vígjátéka egész elborult lesz. Erről fog szólni: Két tinédzser jóga megszállott szövetkezik egy legendás alakkal, hogy leszámoljanak egy ősi, ördögi teremtménnyel, aki veszélyezteti bulizási terveiket.

Yoha Hosers Johnny Depp