A Stranger Things sztárja, Natalia Dyer egy szigorú katolikus üdülőtáborban fedezi fel szexualitását a Karen Maine rendezésében készült Yes, God, Yes című filmben.

MIRŐL SZÓL?

A szex csak a nemzésre való, és aki maszturbál, az a pokolra jut! A szigorú katolikus környezetben felnövő tinédzser Alice (Natalia Dyer) számára ez a feltételezett bölcsesség magától értetődő. Elvégre vallásos társai is rendszeresen ezt sulykolják belé. De ahogy belép a pubertáskorba, kíváncsivá válik, és a vágyai  egyre erősebbek lesznek, ahogy a velük járó szégyenérzete is. 

CSAK AZ EROTIKA?

Egy dolgot fontos leszögezni: a Yes, God, Yes nem egy erotikus film. A maszturbációra és a szexre inkább csak célzás történik, a vágy kiélése nem öncélú, hanem felforgató elemként szolgál egy fanatizmussal telt környezetben. Karen Maine vígjátéka mindenekelőtt az USA vidéki, szigorúan vallásos részén folyó, olykor abszurd szexuális nevelés humoros leleplezéseként tekint magára.

MITŐL MŰKÖDIK?
Natalia Dyer alakítását egymás után méltatták a kritikusok, amelyet egyúttal érzékinek és elbűvölőnek találtak. A történetben nemcsak Alice szenved a szigorú neveléstől, hanem maguk a nevelők is, ez a kettősség pedig izgalmas feszültséget okoz a filmben.

dráma

A 16 éves Alice odaadó, hithű katolikus lány. Amikor kezdi felfedezni saját testét, és egy beszélgetést követően úgy dönt, megpróbál maszturbálni, az élete megtelik... több»